Ето така се прави предложение за брак (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения

Попадали сме на какви ли не оригинални идеи за предложение за брак, но Джъстин определено е един от фаворитите ни!

 

Влюбеният мъж разигра цял филм, за да поиска ръката на Емили. Той участва в радио предаване, пя, танцува, попадна в екшън, отиде до гроба на бащата на любимата си... И всичко това, за получи нейното: „Да!“.

 

Смаяната Емили наблюдаваше цялото приключение сама, в ресторант, запазен специално за повода, и не можеше да повярва на очите си. Докато Джъстин не влезе и не коленичи пред нея с пръстен в ръка...

 

Кажете – нима има жена, която би отказала на такова предложение?! Дори да не е била сигурна, че това е мъжът за нея, след такова изживяване всички съмнения изчезват.

 

Приятели, представяме ви видео, което е запечатало едно от онези неща, които ако не видиш с очите си, няма да повярваш, че са възможни.

 

Е, възможно е! Възможно е един мъж да е толкова романтичен, че да направи и невъзможното, за да спечели ръката на жената, с която е избрал да сподели живота си.

 

И, момичета, специално към вас – нека това ви напомни, че заслужавате онази спираща дъха любов, за която си мечтаете. Принцовете съществуват, така че не се примирявайте с  коня!  

 

Вижте още: 

Най-сладкото предложение за брак

Романтично предложение за брак 


 

Коментари към "Ето така се прави предложение за брак (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg