Жената кариерист

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Забързана, пиеща кафето си на крак, устремена към поредната работна среща, без излишни емоции по лицето, покоряваща всеки един професионален връх, който пожелае.

Това е Жената кариерист! 
 

Жена, която си е самодостатъчна, независима и непокорна.

Жена, която поставя на първо място работата, работата и отново работата. Само дейността й, може би, й носи пълно, стопроцентово удовлетворение и желание да продължава напред всеки ден. Или поне така изглежда.

Какво й струва всичко това, всеки един успех, всяка една решена задача, всеки един покорен връх?

Плаща със съня, който може би й се струва скучен, но задължителен. Какво друго изконсумира кариерата й?

Навярно свободно време, време за личен живот, липса на детски смях или липса на време да му се нарадва, защото е решила, че трябва да поведе поредната битка за самодоказване. Трябва да поведе поредната битка за това, което следва.

Жената кариерист не е злата дама от офиса, тя може би само така изглежда, но, вярвайте ми, тя дава и губи много повече от колкото си представяте. 

Тази жена не потъпква приятели, морал и ценности по пътя на успеха. Тя работи здраво и неуморно, не чака късметът да й се обади, тя първа набира номера му, а ако не й вдигне търси Възможност, не Късмет.

Дамата кариерист е силна личност, която, ако загуби нещо, то ще си го върне на момента. Тя цени малките моменти, които има с любимите си хора, с любимите си хобита. Но за жалост не им се отдава изцяло. Това й струва и още много. Много лишения, които някой ден ще й се отплатят.

Не мразете дамите-кариеристки, които се трудят непоколебимо!

До тях не се стига лесно, именно, защото са в своята капсулка, но вярвам, че допуснат ли някой или нещо в нея, то остава там!

Остава, за да го цени и има, защото е най-доброто, така, както работата, която върши и пътя, по който върви.

Тя не избира пътя си случайно, тя е максималист, придирчива на моменти, но винаги човек, на когото може да се разчита!
 


 

Коментари към "Жената кариерист":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg