Жената, която доказа пред света, че няма невъзможни неща

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения

Красива, с интелигентно излъчване и силно присъствие – на пръв поглед Габриела Анточел е най-обикновена водеща на новини. Но само на пръв поглед!

 

Благодарение на невероятната прецизност, точност, самоувереност и спокойствие, с които прочете новините по една от молдовските телевизии, тази мацка успя да смае света.

 

Ще си кажете: „Какво пък толкова? Нали това й е работата?“. Е, да, де, но искани се да видим как Юксел Кадриев ще прочете в ефир подобна новина под формата на скороговорка. На бас, че ще си глътне езика още на първото изречение! Сори, пич, нищо лично, но забиваш!

 

Габриела Анточел обаче успя да прочете заплетения текст, който й бяха подготвили колегите, без никакви затруднения и без да й трепне гласа. В продължение на повече от 2 минути тя не направи и грешка!

 

Не знаем дали някой е решил да се пошегува с нея, обаче със сигурност знаем, че й е направил огромна услуга. Професионализмът на Габриела смая света и я направи изключително популярна!

 

Видеото с въпросната емисия е споделяно стотици хиляди пъти в Интернет и определено има защо. Тази жена доказа, че няма невъзможни неща!

 

Вижте я сами! Дори да не разберете какво казва, със сигурност ще разберете, че го казва добре.

 

Вижте още: 

Човекът, който промени света с УСМИВКАТА си

Човекът, който се прегръща с лъвове
 


 

Коментари към "Жената, която доказа пред света, че няма невъзможни неща":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg