Женени мъже разказват защо искат да са необвързани отново

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Всички искаме това, което нямаме. Може би този факт вече е клише, но пък когато става въпрос за връзките и по-скоро браковете, по някой път това е грубата и неподправена истина. Тези, които са необвързани искат да намерят някой, който да плени сърцето им, а пък тези, които вече са го намерили искат отново да са „на пазара“.

Затова 10 женени мъже ще ни разкажат защо искат да са необвързани отново:

1. Искам да опитам новите приложения за запознанства

Ожених се преди приложенията за запознанства да излязат и всеки един човек във вселената да ги използва. Срещнах жена си по стария начин (лице в лице) и така и не успях да пробвам да намеря някого, сякаш търся нещо в Амазон. Това е нещо, което бих искал да опитам поне веднъж през живота си.

2. Обичам „гонката“

Аз съм мъж и мъжете обичат „гонката“. В началото всичко е свързано с нея. Обичаме да се чувстваме сякаш работим усърдно да спечелим любовта на момичето, след което търчим. Когато си женен не правиш това. Тогава си просто „себе си“ с друг човек. Липсва ми цялото свежо, любовно нещо.

3. Има част от мен, която обича да флиртува

Прякорът ми в гимназията беше „Рик Флиртаджията“. Винаги съм бил този човек. Когато обаче станах част от сериозна връзка с жената, която е и моя съпруга, трябваше да забравя за старото си „Аз“, защото тя ревнуваше ужасно много. Има части от мен, които просто искат да се завърнат към старото си аз, когато съм навън. Просто за забавление, но имам чувството, че вече не мога, защото съм женен.

4. Уморен съм да бъда с посредствено момиче

Имам огромното желание да съм необвързан – знам, че звучи грешно, но имам това желание, защото знам, че мога да се справя и по-добре. Женен съм за посредствено момиче и вече не мисля, че тя е правилната. Просто бих искал да видя какви други опции имам преди да искам развод.

5. Не е изневяра, ако си необвързан

Имам проблем с изневерите. Изневерих на жена си повече от пет пъти за пет години. Мисля, че ако бях необвързан, тогава нямаше да е проблем. Щеше да е просто моя живот. Не мисля, че тя знае, а ако знае тя го отрича.

6. Бракът не е това за което го мислех

Ожених се на 23 години и бях твърде млад за да взема такова решение. Всичките ми приятели купонясваха, а аз бях омъжен с работа на пълен работен ден. Мислех, че ще е забавно и успокояващо да съм женен и да премина преживея 20-те си години с някого, когото обичам. За нещастие изобщо не е това, което си представях – караме се доста и то най-вече за пари и това как ги харчим. Част от мен си мечтае да съм млад и необвързан, за да не избързвам с брака.

7. Ще се виждам повече с приятелите си

Повечето от приятелите ми са необвързани и имат срещи доста често. Никой от тях не е „завързан“ като мен. Те ме канят с тях, но е трудно да зарежеш жена си в Петък вечер заради момчетата. Ако бях необвързан отново, щях да се виждам с тях много по-често и уикендите ми щяха да са много по-забавни.

8. Необвързания живот беше безгрижен

Когато си необвързан мислиш само за себе си и сметките си. Когато си женен, мислиш за всеки друг, но не и за себе си. Винаги поставям себе си на последно място. Постоянно съм притеснен за жена си, трите си деца и сметките. Липсва ми безотговорността и това да решавам неща сам, като например какво да ям за вечеря или кога да си легна.

9. Щях да съм „магнит за мацки“

Просто знам, че ако бях необвързан и с всички тези приложения и уеб сайтове, щях да бъда „магнит за мацки“. Имам качествата и все още се чувствам доста добре за мъж в 30-те си, който е женен и с деца. Бих искал да имам шанса да го докажа на себе си.

10. Това е нещото, което всеки мъж си мисли

Независимо дали са женени или са в дългосрочна връзка, всеки мъж желае да е необвързан. Ако не всички, то поне част от тях. Аз не съм по различен. Харесва ми да съм женен, но разбира се, повече ще ми харесва да съм необвързан и да правя каквото си искам, когато си поискам и с когото си поискам.
 


 

Коментари към "Женени мъже разказват защо искат да са необвързани отново ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg