Жените на Коко Динев

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Ех този Коко, голям палавник е... Като малка пеперуда, все лети от цвят на цвят. Не, не е имал връзка с певицата Кати, поне никой не знае за такива отношения. За сметка на това пък е бил с няколко други фолк диви. В този случай „диви” е най-подходящата дума, защото Коко Динев вероятно им прави някакви любовни магии, за да подивяват по него. Чудесен пример за това са певицата Анелия и колежката й Емилия, която в момента е и настоящата половинка на Динев.  Двете са готови да си избодат очите заради този „прекрасен” мъж.

Вижте любовните попадения на Чичко Паричко, оп прощавайте, сигурни сме че парите не са важни, той вероятно носи прекрасна душа и има голямо сърце, в което има място за още много други душици на фолка:

 

Първа на дансинга на любовта се качва Нелина.  Дори се говори, че песента и „Бял мерцедец”, която беше тотален хит през 96-та година е посветена именно на Коко Динев.

 

След нея на трона сяда Анелия, за която се твърди, че е най-голямата любов на паралията. Всъщност тя е единствената изпълнителка, минала под венчилото с мултимилионера.

 

Коко Динев обаче е със слаби ангели, а Анелия много си е повярвала, защото колежката и Емилия съвсем деликатно й го измъкна под носа и се настани в сърцето и разбира се в къщата му.

 

Като любовници на г-н Динев са спрягани и други пчелички от музикалния бранш, а именно Преслава, Райна, Джена, Софи Маринова, която сама преди време призна в интервю, че е имала взимане даване с него. Смята се, че Коко е имал отношения и със старата фолкаджийка Диана, която беше най-добрата приятелка на покойната Румяна.

Може Коко Динев нарочно да си ги избира все по професия, за да му пеят приспивни песни преди лягане. Кога обаче ще му омръзне и чаровната Емилия, можем само да предполагаме.

Вие коя смятате, че ще бъде следващата г-жа Динева?


 

Коментари към "Жените на Коко Динев":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg