Жените правят секс, защото умират от скука или просто ги боли глава!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Според изследване на американски психолози жените най-често правят секс не от любов или страст, а защото им е скучно, за да угодят на партньора си или просто за да се отърват от главобол.

Синди Местън и Дейвид Бъс - професори по психология в университета на Тексас, са направили проучване сред 1006 дами, за да намерят отговора на онзи така важен за мъжете въпрос, какво предразполага жените към палави игри.

Оказало се, че причините могат да бъдат всякакви, но любовта съвсем не е на някое от челните места в листата.

Цели 84% от интервюираните дами са признали, че правят секс най-вече от скука или за да угодят на любимия си. Често обаче те използват милувките и целувките като средство за манипулация.

Да, вярно е! Господа, нямате и представа в каква магьосница може да се превърне една жена... особено, ако мивката е препълнена с мръсни съдове! Но съгласете се, какво са 7 тигана, 4 тенджери и 25-30 чинии, срещу 13 минути на седмото небе?!

Ако пък все още не сте стигнали етапа с тенджерите и приборите и довечера ще е едва третата ви среща, то можете да опитате номера с отегчаването. Разкажете й за всичките си приятели, братовчеди, чичовци, лели и прочие. Бас държим, че преди да сте стигнали до прабаба си, тя ще ви замъкне в спалнята! Само да ви предупредим – не повтаряйте този номер, ако искате да я видите пак! Не и преди да сте стигнали етапа с... тенджерите.
 


 

Коментари към "Жените правят секс, защото умират от скука или просто ги боли глава! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg