Жените просто не си падат по Свети Валентин, по напълно разбираеми причини

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Не знам за вас, но аз съм точно от тези жени, затова нека да видим какви са причините да не харесваме Свети Валентин:

Ние може да мислим за Деня на влюбените като повод за подаръци, шоколади, вечеря на свещи, както и нови приключения в леглото. Но според проучване на „epi24”, много жени биха предпочели да гледат филми и да разпускат. По-голямата част дори могат и без частта с разпускането,  - особено когато не получават кой знае какво от партнрьорите си в този ден.

Компания за секс играчки анкетира 400 американски жени през декември 2016 г. и 44% от тях не очакват да празнуват с каквито и да е подаръци или романтични ястия. В действителност, в сравнение с всички празници, 41% от жените с връзки се страхуват от Свети Валентин най-много.

Жените също изглежда се отнасят без ентусиазъм за нощта за 14-ти. 43% нямат интерес да експериментират в спалнята,  35% са по-ентусиазирани от гушкането, отколкото от самия секс, 34% биха предпочели да прекарат нощта в гледане на телевизия.

Очевидно е, че ако почти половината от нас се боят от един ден, който би трябвало да бъде приятен, нещо не е наред. Може би хората са уморени от очакването, че всеки трябва да има връзка. Рекламите за деня на СВ. Валентин, картичките и медийните изображения също са изключително в нормата на хетеросексуалността, което отчуждава тези, които се идентифицират извън тесните възгледи и представи около този празник.

 Проучването насочва също и към друг проблем: Свети Валентин предизвика натиск върху жените да удовлетворят своите партньори за сметка на собствените си желания. 23% от жените казват, че мразят да се налага да се бръснат или правят кола маска за половинките си, а 11%  биха искали  да пропуснат частта с подарък - бельо.

За щастие жените признават, че  могат да се откажат от тези дейности. 65% от анкетираните са заявили, че не са готови да бъдат посветени единствено на своите партньори по време на секс. Ако Деня на влюбените кара жените да се чувстват под натиск може би е добре, че толкова много от тях го ругаят.

Тези резултати показват, че има повече от един начин да прекарате 14 февруари. Независимо дали празнувате Деня на влюбените, Трифон Зарезан, премиерата на някой филм, или абсолютно нищо, вие сте напълно свободни да правите това, което ви кара да се чувствате щастливи и уважавани.

Ние българските жени поне имаме избор – да отпразнуваме Св. Трифон, Деня на Лозаря с хубаво червено вино! 


 

Коментари към "Жените просто не си падат по Свети Валентин, по напълно разбираеми причини ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg