Жени разказват забавни случки след секс за една нощ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

На всеки поне веднъж в живота му се е слувало да изпита плюсовете и минусите на секса за една нощ. Ако все пак не сте ви препоръчваме да прочетете 8 правила на секса за една нощ. за да няма усложнения.

Ето и няколко засрамващи, но запомнящи се и много забавни случки, които разказват, че са преживели жени след необвързващ секс:

 

В работен ден? Много лоша идея...

„Абсолютно непланирано преспах с един мъж, който за жалост живееше на другия край на града. В работен ден, в средата на седмицата, но това прави алкохолът... Събудих се на следващия ден осъзнала, че съм със същите дрехи и закъснявам за работа.
Появих се в офиса в ужасен вид с размазан грим и изобщо външен вид, който определено провокираше въпроси. Е, не след дълго те заваляха и общо взето се разбра какво съм правила миналата вечер. Засрамих се определено...“
 Ани (30 г.)


Може ли да му е твърде голям? Явно има и такива случаи...

„Бях първа година в университета и се запознах типичното „лошо момче“ на едно парти. На следващата вечер ме взе с мотора си, беше секси, пушеше секси, всичко в него си беше... УАУ. Отидохме у тях, където беше супер чисто всъщност. Той ми сипа вино, говорихме, класическа свалка за първокурснички. Не можах да устоя! За съжаление, пенисът му беше твърде голям и не стигнахме почти доникъде...“ Мария (23 г.)


Не спете с религиозните фанатици!

„Един доста странен мъж, който не знаех, че е евреин, започна да се държи параноично след като преспа с мен. Буквално откачи и започна да ми пуска видеa от YouTube за идването на Месията. Изпарих се по няй-бързия начин...“ Ели (26)


Да забиеш някого на Хелоуин парти

„Мой приятел ме покани на голямо Хелоуин парти извън града. Отидох и бях облечена в доста оскъден котешки костюм. След няколко текили започнах да си говоря с мъж в мъжки костюм на балерина. Не съм си падала в мъже с клинчета никога, но тогава единственото, което исках е да видя какво се крие под него... Отидохме у тях, позволих си да съм доста разкрепостена, знаейки, че няма да го видя повече. На сутринта си тръгнах с метрото. Не бих казала, че е добра идея да се разхождаш с котешки костюм в 7 сутринта, определено събрах погледите...“ Диана (27)


Секс и сълзи

„Отидох на парти у съседката, с която по принцип не сме толкова близки, но там се запознах с брат ѝ, който изключително много приличаше на Джон Мейер или алкохолът ме караше да мисля така. От дума на дума и двамата се напихм доста и се качихме горе, докато купонут продължаваше. Всичко беше добре, но на сутринта като се събудихме той искаше да повторим и след като не се съгласих се разплака... буквално!“ Цвети (25)
 

Е, момичета бихте ли споделили нещо от своя опит? ;)


 

Коментари към "Жени разказват забавни случки след секс за една нощ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg