Животът тече отвътре навън

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Животът е един, няма цвят и раса. Човешката душа също. И докато някои народи са твърде заети да изобретяват нови неща, други отдавна, много отдавна са прозрели истинския смисъл на живота.

Тези ценни индиански прозрения ни го припомнят.

1. Великият дух е във всичко: той е във въздуха, който дишаме. Великият дух е наш Баща, но Земята е наша Майка. Тя ни храни; всичко, което поставим в земята, тя ни го връща.


2. Първото нещо, което е най-важно, е това, което идва от душите на хората, когато осъзнаят връзката си, своята единност с Вселената и нейната сила, и когато осъзнаят, че в центъра на Вселената е Великият дух, а този център е навсякъде, той е вътре в нас.


3. Едва когато е изсечено последното дърво, отровена е последната река и е уловена последната риба, ще осъзнаем, че парите не могат да се ядат.


4. Когато се съмнявате, останете спокойни и чакайте;
Когато съмнението не съществува повече за вас, вървете напред с кураж.
Докато ви обгръщат мъгли, бъдете спокойни;
Бъдете спокойни, докато слънцето не пробие през мъглите и не ги разпръсне.
Защото със сигурност ще го направи.
Тогава действайте с кураж.


5. Третирайте Земята добре, защото не ви е дадена от родителите, дадена ви е под наем от децата ви. Ние не наследяваме Земята от нашите предци, заемаме я от децата си.


6. Човечеството не е изтъкало мрежата на живота. Ние сме само една нишка от нея. Каквото и да правим на мрежата, правим го и на себе си. Всички неща са свързани.


7. Нека звездите отнесат тъгата надалеч, нека цветята напълнят сърцата ви с красота, нека надеждата отмие сълзите, но преди всичко нека тишината ви направи по-силни.


8. Всичко на земята има своя цел. Всяка болест има лек, всеки човек – предназначение.


9. За да чуеш себе си, е необходимо да мълчиш с дни.


10. Животът тече отвътре навън. Следвайки тази мисъл, ти сам ще станеш истина.

 


 

Коментари към "Животът тече отвътре навън":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg