Задава се нов сезон на „Сексът и градът”!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Докато всички тръпнем в очакване да разберем как Кари се е запознала със Саманта, Миранда и Шарлот в третата част на филма „Сексът и градът”, сега пък се оказа, че ще има и нов сезон на сериала „Сексът и градът”!

И което е още по-интересно – той също ще ни върне назад в живота на Кари. Само че ако филмът ще ни разкаже за лятото, когато бъдещата писателка пристига в Ню Йорк, новият сезон на сериала ще ни върне малко по-назад – в годините, когато Кари все още е в гимназията! Очаква се сериалът да стартира догодина и в него няма да видим нито Миранда, нито Шарлът. Всъщност дори самата Кари ще бъде изиграна от друга актриса.

Не е ясно обаче дали това ще бъде избраната за третата част на филма – Елизабет Олсън!

Обаче, продуцентите ни обещават среща с най-палавата героиня – Саманта Джоунс! Другото, което разкриха е, че сериалът ще започне от последната година на Кари в гимназията в малък град и това е!

За сега още можем да гадаем за сюжета на сериала и да се надяваме, че той ще бъде също толкова хитов, колкото и този, стартирал през 1998-а. Имайки предвид обаче, че режисьорът също няма да е същия, а и фактът, че големият град може да липсва, имаме силни подозрения, че успехът на новия сезон на „Сексът и градът” може да повтори този на втората част на филма.

Е, ще почакаме, пък ще видим!
 


 

Коментари към "Задава се нов сезон на „Сексът и градът”! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg