Запознайте се с видовете четки за грим! (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим
Запознайте се с видовете четки за грим! (част 2)
Снимков материал: BGNES,Oriflame,Maybelline

След като опознахме почти цялата палитра четки за грим, остава да добавим и малко цвят на устните!

Устни
Устните са перфектния завършек на макиажа! Но за да ги направим достатъчно изразителни, е нужно още нещо освен модерен цвят червило и секси гланц – разбира се, че подходящи четчици за грим! Основите апликатори с помощта, на които ще подчертаете правилно устните, са два вида – островърха четка за червило и скосена четка за гланц.

Осровърха четка за червило
Най–подходяща за поставянето на червилото е четката със заострен връх. Тя трябва да е тънка, остра и твърда. Така ще оцветите устните си без да излизате от контура им.

Скосена четка за гланц
Най- добре е тя да е от естествен косъм, за да поглезите устните си с мекотата й и в същото време да им осигурите плътен блясък.

Как да поддържаме апликаторите си?

След като опознахте всички основни видове четчици, не трябва да забравяте, че тяхната поддръжка също е от голямо значение! Най–добрият начин да запазите апликаторите си в добро състояние, за колкото е възможно по–дълго време е като ги измивате веднъж седмично с вода и шампоан. Подменяйте комплекта четчици всяка година и в никакъв случай не използвайте чужди! В противен случай това може да доведе до кожни раздразнения, алергии и инфекции.

Е, вече знаете всичко необходимо за изкуството на грима! Време е да се превърнете в истински „художнички” и да накарате дори Рембранд да завиди на уменията ви!
 


 

Коментари към "Запознайте се с видовете четки за грим! (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg