Зарадвайте очите си с тази уникална библиотека, направена от семейство за техните деца

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

В опит да се класират за австралийско шоу – конкурс „Направи си сам”, наречено "The Block", една двойка конструира впечатляваща, единствена по рода си библиотека - и сега привлича вниманието не само на телевизионни продуценти.

Докато се чудели  как да впечатлят журито на популярното телевизионно шоу, на Джес и Синклер Брийн им дошла идеята да построят геометрична библиотека, която в края на краищата те създали за по-малко от ден за около 705 долара.Скоро след споделянето на окончателния дизайн на библиотеката в страницата си във Facebook, Jess & Sinclair за The Block 2019, тя бързо се превръща във вайръл.

Джес била вдъхновена да създаде тази секция за книги, след като видяла изображение на нещо подобно в Пинтерест. С известна помощ от колега, специализиран в графичния дизайн, двойката създала скица на това, което искалида направят с всички необходими измервания и ъгли. Оттам те събрали доставките на елементите, очертали библиотеката на стената и се захванали със сглобяването й.

Когато става дума за изпълнението, точните измервания са всичко. "Наистина е важно, пространството на стената да се измери първо, преди поръчването, закупуване или рязането на панели", казва Джес. "Бъдете много внимателни, когато измервате, поръчвате, изрязвате или купувате рафтовете, всеки милиметър е важен."

За да се гарантира, че рафтовете имат достатъчно здрава основа и ще останат на мястото си, тя и съпругът й слагат по-дебела, допълнителна стена на вече съществуващата. Тяхната добавена стена е направена от серия защитени гипсофазерни панели със средна плътност (MDF).

И да - двойката наистина е завършила изграждането за един уикенд. След като е построена и боядисана допълнителната стена, сглобяването и поставянето на рафтовете на стената не отнема много време. "Ние започнахме да правим кутиите от панели в 8 сутринта на нашата 11-та годишнина от сватбата - не е обичайната ни идея за забавление! - и завършихме в полунощ същия ден ", казва Джес.

Сега семейството има наистина забавно и красиво място за съхраняване на любимите си книги. "Установяваме, че побира много от нашите книги и е достъпна за моите момчета, Джак и Оли, чиито книги са разположени в долната част на библиотеката", добавя Джес.


 

Коментари към "Зарадвайте очите си с тази уникална библиотека, направена от семейство за техните деца ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg