Защо една силна жена е най-добрата партньорка, която някога можете да имате

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Една силна жена, така наречената Алфа жена, може да изглежда смущаваща в началото, но има още много неща около нея, освен просто да е яростно силна личност. Алфа жената, ако се осмелите да се забъркате с нея, е най-добрата приятелка, която някога ще имате. Ето само няколко причини:

1. Тя винаги ще бъде напълно наясно с кого е.

Няма да прави излишни панаири само, за да ви дразни, защото наистина не я е грижа какво мислите. Тя ще бъде самата себе си, защото живее с мантрата: "Вземи ме, каквато съм съм, или ме гледай, как си отивам." Тя има достойнство и високо самоуважение и не изпитва нужда да действа невинно и крехко, само за да не ви изплаши.

2. Тя ще те кара да бъдеш по-добър човек.

Ако има нещо, което нейният човек иска от живота, независимо дали това е проект или цел, към която се стреми, тя ще го тласне и ще го подкрепи в стремежа му да го получи. Тя иска партньорът й да успее, защото знае, че това ги прави по-добър отбор, когато и двамата печелят.

3. Тя живее бурно , което прави живота с нея забавление.

Тя използва максимално времето си. Когато тя не си скъсва задника от работа, се наслаждава на живота по най-добрия начин. Тя не е типът домошар и предпочита да излезе и да бъде социална, да се качи на планина или да впусне в пътуване, за да си създаде забавни и дълготрайни спомени, отколкото да си облече пижамата и да се зарови в леглото с депресия заради връзките си.

4. Тя иска да е с теб, няма нужда от теб.

Тя не се нуждае от мъж, който да й осигурява живота, защото се грижи сама за себе си. Това означава, че ако тя е с вас, това е просто защото иска да бъде с вас. Няма нищо по-искрено и удивително от една жена, която наистина иска да сте около нея, дори когато тя може сама да разтърси живота.

5. Тя няма да ви натяква да свършите нещо.

 

Ако забравите да правите неща, които трябва да се правят от време на време, тя няма да загуби времето си, за да ви казва за това. Вместо това, тя ще разбере как да ги направи сама. Алфа жената има по-добри неща, с които да запълни времето си, отколкото заяждането с партньора си за дребни неща.

6. Тя няма да се откаже от важните неща.

Тя няма да развее бяло знаме на връзката си при първия знак за трудност, защото борбата е нейното бащино име. Тя се изправя пред всички предизвикателства и няма да се поколебае да намери начин да подобри живота, който споделяте.

7. Тя ще направи първото движение без колебание.

Сексът с алфа жена винаги ще бъде невероятен, защото не само, че тя наистина се наслаждава на страстта и интимността, тя всъщност ще бъде тази, която ще инициира. Понякога след дълъг тежък ден, тя просто иска да скъса дрехите на мъжа, за който я е грижа. И тя винаги ще ви оставя да се чудите кога ще ви скочи.

8. Не е нужно да се притеснявате за нея.

Ако тя излезе с момичетата или трябва да пътува някъде без теб, не е нужно да се притеснявате, че ще се изправите пред някоя мома в бедствено положение, или че ще трябва да я спасявате във всяка ситуация. Тя е жена, не принцеса; Тя ще се справи с тези глупости.

9. Тя няма да се отпусне.

Алфа жената обича да бъде на върха, винаги. Това се отнася и за кариерата й, здравето й и външния й вид, така че не е нужно да се притеснявате за нея да не попадне в някакви мързеливи коловози или, че в крайна сметка тя ще облича само спортни панталони и ще ходи рошава дни наред. Тя ще има мързеливи дни като всяка друга жена, но те няма да продължат дълго, защото тя не може да понесе да не бъде най-добрата версия на себе си.

10. Тя е изключително лоялна към онези, които обича.

Когато е влюбена, тя има гърба на приятеля си по всякакъв начин и под всякаква форма. Тя ще ви направи най-добрата версия на себе си, докато се грижите за всичко, което е нужно междувременно. Тя гледа на връзките си като на безценни партньорства и ще се стреми да превърне дуото ви в най-добрия възможен екип, който можете да бъдете заедно. Защото тя не живее посредствен живот, тя иска само това, което е най-добро. Ако тя е с вас, трябва да се постараете доста, за да спечелите сърцето и вниманието й.


 

Коментари към "Защо една силна жена е най-добрата партньорка, която някога можете да имате":
Най-четени
Реплика на сватбената рокля на Кейт Мидълтън се продава в H&M Реплика на...

И е абсурдно достъпна!

19:50 | 04-11-18| Виж цялата статия
 
Кристина Агилера се появи без никакъв грим за последната си фотосесия Кристина Агилера се...

Певицата е почти...

15:55 | 04-12-18| Виж цялата статия
 
10 знака на езика на тялото, че вашият брак или връзка са в беда 10 знака на езика на...

№ 5 и 8 са особено показателни

13:29 | 04-20-18| Виж цялата статия
 
Джинджифилова Лимонада – Антиоксидант Джинджифилова...

И още съставки за напитки и...

18:37 | 04-11-18| Виж цялата статия
 
Започна филмовият фестивал „Master of Art” Започна филмовият...

Къде – София, Пловдив и...

14:22 | 04-13-18| Виж цялата статия
 
10 неща, които ще донесат късмет в дома ви 10 неща, които ще...

Може да поискате да...

18:25 | 04-17-18| Виж цялата статия
 
Близките приятели споделят едни и същи мозъчни особености, казва науката Близките приятели...

Но вие вече знаете това, нали?

13:02 | 04-19-18| Виж цялата статия
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg