Защо не мога да отслабна?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Моето тяло

Колко често си си казвала, че искаш да отслабнеш, опитвала си какви ли не диети, стандартни и нестандартни методи, упражнения, но килограмите продължават да тегнат безмилостно върху кантара? След което виждаш готина мацка, която сякаш е излезнала от фабриката за Барбита и се питаш: „Защо тя е слаба и всички я харесват, а аз не съм?”

Както към всеки проблем, така и към този с излишните килограми, трябва да се подходи комплексно. Мазнините се натрупват на определени места по нашето тяло. Чрез едновременното намаляване на количеството мазнини и увеличаването на мускулната тъкан ще отслабнеш на най-проблемните зони, ще изглеждаш по-добре и това ще се отрази директно върху самочувствието ти.

Tonalin® CLA (конюнгирана линолова киселина) подпомага отслабването по два начина. Първо, увеличава чистата мускулна тъкан и така отслабваш напълно естествено. Второ, увеличената мускулна тъкан автоматично изгаря повече калории от мастната, като в резултат на това се повишава и метаболизмът на тялото. По този начин наистина топиш килограми, а не намаляваш само количеството вода, което тялото ти съдържа. Това е и една от основните съставки на първия течен продукт за отслабване 2Slim. Можеш да разбереш повече за него ТУК.

Освен това 2Slim съдържа и единствения в света екстракт от зелено кафе с клинично доказана ефективност и безопасност. Получава се от непечени кафени зърна Робуста от сорта Coffea canephora robusta pierre. Той подобрява способността на организма да изгаря мазнините, както и притежава уникалната способност да предотвратява гликогенолизата (разграждането на гликогена) и усвояването на глюкозата. В допълнение е и мощен антиоксидант.

Особено важно е да изхвърлиш и токсините, натрупани в тялото си. Третата изключителна съставка на 2Slim е екстрактът от Мурсалски чай. Той хармонизира обменните процеси в организма на ниво клетка. Мощен антиоксидант, който освен другите си действия, кара клетките в организма да се свиват и отпускат. По този начин те се изчистват от натрупаните в тях токсини, а чрез диуретичното му действие се изхвърлят от тялото.

Ако търсиш лесен, ефективен и наистина работещ метод за отслабване, без йо-йо ефект, вземи своя 2Slim ТУК и разкарай излишните килограми!
 


 

Коментари към "Защо не мога да отслабна?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg