Защо оралният секс е важен за изграждането на пълноценна връзка?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Добрият секс е ключът към здрава и пълноценна връзка. Поддържането на страстта е важно особено за по-дълготрайните взаимооотношения. Но каква е тайната? Може би някои не отдават голямо значение на оралния секс, но не бива да пренебрегваме и неговата роля.


Разбира се, връзките са различни и има много двойки, които са против него. До някаква степен в това няма нищо лошо, но когато единият от партньорите е „за“, а другият „против“ определено има проблем.


Според Ейми Ливайн – секс коуч „оралният секс и истинска проверка за връзката, нивото на интимност, доверието и отдадеността на партньорите един към друг“. Егоизмът в секса никога не води до пълноценни взаимоотношения. Да доставиш удоволствие на човека с когото си без да очакваш нещо в замяна е най-високото ниво на интимност, до което можеш да достигнеш. Това може да стане само чрез орален секс


Както твърди Ливайн: „Оралният секс се свързва най-вече с това колко удобно се чувстваш в тялото си и увереността, че заслужаваш да получиш върховното удоволствие, което само той може да ти даде“.

Не бива да се притеснявате от желанията и нуждите си, напротив споделайте ги спокойно с партньора. Не се поддавайте на стереотипи за редно или нередно. И най-важното не се лишавайте от нещо, което обичате само защото вашият партньор не е готов да ви даде.

Всичко това с пълна сила важи, както за дамите, така и за господата. Ако не се чувствате достатъчно задоволени в една връзка, насочете се към друг партньор, както казват хората "морето е пълно с риба", нали така ;)
 


 

Коментари към "Защо оралният секс е важен за изграждането на пълноценна връзка?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg