Защо, по дяволите, съм ЗА аборта!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Карбовски е много готин пич, но си е пич. Демек – нищо женско не му е познато. В повечето от случаите въобще не съм съгласна с него, но като цяло страшно харесвам факта, че той винаги застава пред хората с твърда позиция.

 

Не мога да забравя обаче гледната му точка по отношение на аборта. Някак си... Този път не можах просто да приема, че мнението си е негово и той си има право на него. Не и докато не изкажа другата гледна точка по въпроса.

 

Карбовки застава на страната на обществените рамки и точно затова не мога да остана безизказана по тази тема. Абортът според него и обществото е грях и толкоз. Да му мисли жената като прави секс и да си поема отговорността след това.

 

Ами, сори, но не съм съгласна. Не виждам нищо хубаво в един аборт, но знаете ли какво е по-грозно от това да убиеш собственото си дете? Да му дадеш живот и да го хвърлиш на боклука.

 

Има безумни случаи на деца, заченати инвитро, родени с дефект, захвърлени в някой мизерен дом и оставени да изгният емоционално и духовно. Що за чудовище трябва да си, за да пръснеш хиляди пари, нерви и надежди с едничката цел да имаш дете и когато нещо в него не те устройва, просто да му биеш шута?

 

Има безумни случаи на деца, които се раждат като играчка в ръцете на алчната си или отчаяна „майка“, готова на всичко, за да задържи един мъж. Какво може да даде такава жена на това дете?

 

Има безумни случаи на деца, които са малтретирани и смачквани психически, само защото нещастните им родители се чудят къде да избият комплексите си.

 

Има безумни случаи на деца, които са за продан, деца, които са убивани, защото в някои страни да се родиш жена е твърде скъпо или недостойно.

 

Има страшно много безумни случаи на деца със съсипан живот, защото преди да ги родят, родителите им не са се и запитали дали могат да им дадат любов...

 

Ето такива деца по-добре да не се раждат!

 

Аз съм твърдо ЗА аборта, когато той е в името на това да не съсипеш нечий живот. Дори цената да е да не го дадеш.

 

Твърдо ЗА съм, защото вярвам, че децата са проявление на нашата най-голяма мисия в живота. И тя е да даваме безусловна Любов.

 

И ако една жена осъзнае, че не обича достатъчно себе си, за да обича собствената си плът и кръв, това лошо ли е? Наречете ме луда, но на това аз му викам емоционална интелигентност, сила и смелост. Смелост да си признаеш, че си зле и сила да направиш първата крачка към промяната в себе си.

 

Безспорно, жестока крачка, но в името на това един ден да бъдеш пълноценна майка.  

 

Вижте още: 

Хора сме. Всички грешим

Най-невероятната тайна на щастието


 

Коментари към "Защо, по дяволите, съм ЗА аборта!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg