За всички без половинка! Трети фестивал на необвързаните

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Знаем какво направихте миналото лято, Необвързани дами и господа! 

И вие си знаете, че пропуснахте един добър шанс за несбъднатите неща в живота ви! Този юни не се разсейвайте и навреме направете необходимото да станете част от Третия международен фестивал на необвързаните във Велинград. Записването вече започна!


Ако ежедневните развлечения за вас са изчерпали атрактивността си и досегашните запознанства нямат желания резултат, значи е време да се доверите на шансовете, които предлага Фестивалът на необвързаните. На 19, 20 и 21 юни /петък, събота и неделя/ живописният СПА курорт ще събере за трети път ентусиазирани търсачи на нови хоризонти в общуването от страната и Европа.


В сайта на фестивала www.singlefestvelingrad.com можете да се запознаете с предварителната програма, общите условия и регистрацията за участие. Активните контакти, прекрасното настроение и незабравимите приключения са гарантираната страна на нетрадиционното събитие, което по съвсем естествен начин доведе някои участници от предишните издания до обвързани последствия и новородени доказателства. И тази тенденция, за изненада и радост на организаторите, продължава да се развива във времето!


Ако сте Неангажирани и Свободни за нови запознанства, не пропускайте възможността да се включите в уникалното събитие, организирано от "Гранд Фест"! Програмата на трите фестивални денонощия предлага низ от интригуващи забавления в компанията на хора със сходни интереси.


Това лято участниците сами осигуряват нощувките си според своите предпочитания. Включването във фестивала става след внасяне на фестивална такса, а участието в отделни мероприятия - по предварителна заявка и заплащане. За жителите на Велинград и близките общини е предвидена специална отстъпка.


Едно е сигурно - ще си тръгнете с много цветни спомени и скъпи на сърцето приятелства, които да продължат във времето. В това ни уверяват много от участниците в предишните две издания на фестивала. Нетърпеливи отново да прекарат във Велинград три незабравими денонощия в добра приятелска компания, сега те са сред първите записали се и активно залагат на посланието “Предай нататък!“, приобщавайки към идеята и други необвързани. Споделете и вие възможността да станете част от този необикновен фестивал. Доверете на сетивата си.


Понякога шансът чука тихо на вратата, от вас зависи да му отворите навреме!


 

Коментари към "За всички без половинка! Трети фестивал на необвързаните":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg