Зодиите, между които любовта е неизбежна!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Може би на много места вече сте срещали, че има два знака, между които задължително ще пламне любов и това са Лъв и Овен. Да, има истина, но това съвсем не означава, че само между тях може да съществува това прекрасно чувство. Защото абсолютно всеки зодиакален знак си има друг, с когото се привличат силно.

 

Но за да ви стане по-ясно с коя зодия най-много ще се обичате и с коя не толкова, вижте таблицата. Всичко зависи от цвета на квадратчето, където знаците ви съвпадат.

 

Супер подходяща комбинация. Имате общи виждания и разбирания, но в същото време сте достатъчно различни, за да поддържате тръпката. Абсолютен синхрон, дори спречкванията ви по-скоро подсилват страстта, отколкото да ви отблъскват един от друг. С много малко усилия ще се превърнете в идеалната двойка! И да, любовта между вас е наистина неизбежна.

 

 

 

 

Имате шансове за силна и истинска любов! В леглото също си пасвате чудесно. Но ще трябва постоянно да разнообразявате връзката си. Характерите ви са сходни, а това може да е предпоставка за скука и усещане за безперспективност. Говорете си честно и открито и всичко ще е наред. Малки изненади всеки ден, ще ви се отразят чудесно.

 

 

 

Между вас има много хармония. Проявявате разбиране към нуждите на другия, макар че се случва и да си спретнете скандал като от сапунка. Но най-хубавото при вас е, че не само сте партньори в любовта, но и истински приятели. А това е стабилна основа за щастлива връзка. Само внимавайте за романтиката! Не бива да я пренебрегвате, защото без нея има риск отношенията ви да станат по-скоро платонични.

 

 

 

Вие сте абсолютни противоположности! Но пък всички знаем, че именно те много силно се привличат. Много силна страст има между вас, но едва ли ще се справите със сериозна връзка. Просто в един момент тези различия ще излязат на преден план. Ще изживеете и хубави, но и много лошо емоции едновременно. И ако не вземете мерки, от страстни любовници може да се превърнете в страстни врагове.

 

 

 

Много трудно се разбирате помежду си. Често ще ви се струва, че живеете сякаш в два различни свята. Вие сте точно като двама непознати, останали за минута насаме. Какво да си кажете, какво да направите? Неловко е! Отношенията ви изискват доста усилия и трябва наистина да имате силно желание да сте заедно, за да ги запазите.

 

 

 

Първо, между вас е почти невъзможно да има страстно привличане (макар, че се срещат изключения). Много общи теми и черти имате, ще се разбирате добре и ще водите интересни разговори. Но просто онази тръпка няма да я има. Най-добре е да запазите отношенията си само до приятелство, защото след евентуален секс после ще ви е трудна комуникацията.

 

 

 

Тотален сблъсък на темпераменти! В началото ще ви бъде супер интересно и вълнуващо, но съвсем скоро ще започнете да си мислите, че е трябвало да се срещнете в друго време и при други обстоятелства. Просто защото всичко е срещу вас! Прекалено много предизвикателства, прекалено много компромиси и толкова малко разбирателство. А това трудно се издържа.

 

 

 

Вижте още:

Как обичат да се целуват различните зодии?

Сексуална съвместимост според зодията
 


 

Коментари към "Зодиите, между които любовта е неизбежна!":
Най-четени
Изследователите откриват, че споделянето на леглото с домашен любимец подобрява съня и чувството за сигурност Изследователите...

Имате ли проблеми със съня? А...

12:23 | 10-11-19| Виж цялата статия
 
10 начина да засилите позитивните вибрации в дома си 10 начина да засилите...

Положителна ли е енергията в...

18:19 | 10-15-19| Виж цялата статия
 
Какво представлява есенното безпокойство и какво го причинява. Как да го преборим Част 1 Какво представлява...

Има ли обективна причина за...

13:07 | 10-16-19| Виж цялата статия
 
Потите се много? Защо някои се потят повече, отколкото други Потите се много?...

Кога и защо се потим повече:

15:30 | 10-18-19| Виж цялата статия
 
7 ритуала на грижи към себе си за силно чувствителни хора 7 ритуала на грижи...

Какви са признаците на...

14:06 | 10-22-19| Виж цялата статия
 
Изобретенията на един българин завладяват света! Изобретенията на...

Тао столът ви позволява да...

12:20 | 10-14-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
Бебешкият „говорещ с кучета” си приказва с малкия Шорки Бебешкият „говорещ...

Неясен, но много забавен...

19:37 | 10-11-19| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg