Интимна гимнастика, за да си богиня в леглото!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Чували сте за упражненията на Кегел, но знаете ли защо са толкова важни за всяка жена? Ще ви го кажем просто – ако имате по-здрави мускули, имате по-голям контрол на тялото. Правейки тази интимна гимнастика, която най-общо се състои в свиване и отпускане на мускулите на тазовото дъно, вие влияете върху центровете на удоволствие.

 

Притокът на кръв в областта се подобрява, а заедно с това се засилва и чувствителността. Повишава се чувствителността и на G-точката, което пък дава възможност да изпитвате оргазъм, след оргазъм. Разбира се, по-стегнатите влагалищни мускули са гаранция за неповторимото удоволствие на вашия партньор. Особено, ако ги стегнете по време на секса, се получава едно страхотно „обгръщане“ на пениса, водещо до супер екстаз.

 

Няма как да пропуснем и най-важната роля на тези упражнения – те са страшно полезни за дамите, които не контролират уринирането добре. Както и за младите майки. Но най-голямото им предимство е, че можете да ги правите навсякъде и по всяко време.

 

Преди да ви запознаем с няколко много ефикасни „серии“ за интимна тренировка, нека ви кажем как да разпознаете тези мускули. Те са същите тези, които свивате, когато ви се пишка и които спират процеса на уриниране. Ако отделяте по няколко минути на ден, за да правите вагиналните упражнения, много скоро ще забележите значително повишаване на удоволствието в леглото, както при вас, така и при любимия ви.

 

Упражнение 1

То отнема 5 минути на ден и представлява свиване на мускулите за 10 секунди и 10 секунди почивка. За още по-силен ефект, потренирайте още една минута, но този път свивайте за секунда и отпускайте за секунда.

 

Упражнение 2

То е съвсем малко по-трудно, защото трябва да концентрирате вниманието си. Представете си, че с влагалището си се опитвате да задържите предмет. Е, „задръжте го“ за 5 секунди, след това 5 секунди почивайте. И така 50 пъти на ден.

 

Упражнение 3

Това е така наречената „етажна серия“. Стартирате с 10 свивания и отпускания по 10 секунди. След това 9 свивания и отпускания по 9 секунди, после 8 по 8, 7 по 7 и така, докато слезете на 1.

 

Вижте още:

Малки, но важни подробности за женската интимност

7 важни подробности за мъжката интимност
 


 

Коментари към "Интимна гимнастика, за да си богиня в леглото!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg