Истините за любовта и секса! Наталия Кобилкина пред BeU.bg

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Наричат я българската Кари Брадшоу. Тя е умна, интелигентна, невероятно красива и смела. Разбира от всичко - секс, любов, мъже, жени, отношения… живот. Кобилкина е първият и единствен в България сексолог и семеен терапевт, който провежда обучение по сексология и щастливи отношения. Освен това тя е педагог, писател и автор на многобройни статии, свързани със секса, любовта и отношенията мъж-жена. Една изключителна дама, която всеки ден ни учи на тайните, които съпътстват живота ни.  Това е Наталия, човек с много амплоа, решена да даде всички отговори само пред читателите на BeU.bg


Наталия, може ли да има любов без секс? 

Разбира се. Ние обичаме Родината , децата си… обичаме понякога и партньора си без секс. Така че това е възможно. Не можем да имаме истинско семейство без секс, но можем да имаме любов без секс.

 

Колко време, след запознанство с даден човек, е приемливо да се отдадем сексуално? 

Може и в първия час. Няма правила за това нещо. Когато бях на 20, мислех, че няма нужда да чакам. Ти си привлекателен, аз съм привлекателна, за какво да губим време? Сега обаче съм на мнение, че трябва да усетиш духовна и ментална връзка, преди да правиш секс и ако не я откриеш – няма смисъл за го правиш. Но този преход от количество в качество идва с годините. Не можем да очакваме това от двайсет годишните деца.

 

Колко важен е самият секс за една връзка? 

Той ни сближава и за това е много важен. Точно там ние се отваряме и показваме своята истинска същност. Освен това решаваме много от проблемите си чрез секс.

 

Да поговорим за една вечна тема - Размерът! Колко сантиметра са достатъчни на една жена, за да достигне до заветното О? 

Размерът няма значение, много по-важно е какво прави той с члена си! Дали е открит и кара жената да се чувства специална, дали й дава достатъчно нежност и любов? Дали умее да бъде силен и издръжлив – тези въпроси мъжете трябва да си задават.

 

Има ли значение размерът за жените? 

Да, но най-хубав и разнообразен секс жените правят с мъже със среден размер 12-16 см!

 

Какъв е най-големият женски фетиш, според теб? 

Жените не са по фетишите. Това е мъжка тема.

 

Тогава, кой е най-големият мъжки фетиш? 

Черните обувки на висок ток. Костюмът на медицинска сестра.

 

За или против тройките? 

Зависи за кои. Винаги съм подкрепяла интересните експерименти. Най-важното е и двамата да го искате.

 

Сега ще преминем рязко към темата за любовта. Има ли според теб любов от пръв поглед? 

Разбира се! Всяка любов се случва от пръв поглед. Ние самите определяме в първите 3 секунди дали харесваме този човек и дали искаме да имаме деца от него. После каквото и да си казваме – това е от нашето его.

 

Има ли перфектна двойка и как да я разпознаем? 

Не обичам думите „идеално”, „перфектно” и т.н. Това, което е перфектно за едно семейство, е ужасно за другото. Всеки от нас е много индивидуален. Така че трябва да търсим формула за своето лично щастие.

 

Много често те сравняват с Кари Брадшоу. Отриваш ли прилика между теб и нея? 

Хахах, не много! Тя е мечтателка, която не иска да поема ангажименти в живота си за нищо, пуши и се интересува основно от обувки, освен това не иска да има деца. Но независимо от това, аз много обичам нейния образ и обожавам тази актриса. 

Избирам здравословен начин на живеене, не съм голям фен на многото обувки, искам да имам деца и поемам много отговорности в живота си. Но и двете явно обичаме секса и искаме да помагаме.

 

Ще дадеш ли някакъв съвет на нашите читатели, които търсят любовта, но все още не са я намерили! 

Започнете да обичате себе си, другия пол и Бог-Вселената! Бъдете благодарни за всичко, което имате и бъдете щастливи със самите себе си.

 

Вижте още:

Най-ценните секс съвети

Как да запазиш себе си във връзката?


 


 

Коментари към "Истините за любовта и секса! Наталия Кобилкина пред BeU.bg":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg