И размерът на пръстите му имал значение!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

О, да! Резмерът е важен и то много! Особено ако е в чифт! Не, не говорим за някакви полови аномалии, а за дължината на пениса и този на безимения пръст на ръката! И ако големият размер на обувките нямат общо с мъжката надареност, то този на пръстите има! Или поне така твърдят американските учени!

Според направените проучвания, колкото по-дълъг е безименият пръст на господата, толкова по-внушително е и тяхното „достойнство”, както и количеството тестостерон в организма им.

Констатацията на проф. Мартин Кон и д-р Чжънгуей Чжън от университета на Флорида е следната: „Безименният пръст има много общо с наличието на полови хормони и високото либидо на мъжете.”

Така че, дами, не се опитвайте да премерите сантриметрите на очакващия ви оргазъм през дрехите на господина! Това е все едно да се опитваш за прецениш вкуса на сладоледа, само по цвета му - изключително трудна задача! Погледнете ръцете му - големи ли са, значи ви очаква двойно удоволствие! Така де, когато и пръстите се включат в палава игра, разбираме колко вярна е тезата: „Две винаги е по-добре от едно!”
 


 

Коментари към "И размерът на пръстите му имал значение!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg