Каква е вашата най-атрактивна черта, според зодиакалния ви знак?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Скорпион

Скорпион, ти си тайната на зодиака. Всъщност сте много страстни и упорити, но не позволявате на хората да виждат тази ваша страна, докато не им се доверите напълно. Имате интензивна личност, която се пренася във всички аспекти на вашия живот (включително спалнята)! Хората могат да кажат, че сте отстранени и затворени, но те просто не ви познават достатъчно добре. Вие сте смели, силни, творческа личност и сте отличен любовник на този, когото изберете.

Стрелец

Стрелец, вашето чувство за хумор, приключенски и свободен дух правят живота забавление както за вас, така и всеки, който пресече пътя ви. Не обичате да приемате нещата прекалено сериозно и не обичате да сте вързани. Винаги сте в движение, предпочитате да останете активни и да виждате нови неща, вместо да седите встрани, чакайки нещо да се случи.Хората винаги могат да разчитат на теб да ги накараш да се смеят и да видят светлата страна на нещата!

Козирог

Козирог, работите точно толкова усилено, колкото и Телеца, и сте също толкова твърдоглави като бика. Вие сте надеждни и може да се разчита на вас. Вие сте и отличен лидер в каквато и да е област, в която работите. Вие сте отговорни, успешни, интелигентни и поставяте на първо място своето семейство и приятели. Не обичате да разочаровате хората  работите упорито, за да спазите обещанията си. Хората те харесват, защото могат да разчитат на теб, особено във време на криза.

Водолей

Водолей, вие също сте загадка в зодиака, с вашата безгрижна, мечтателна личност. Вие сте общителни, но прекарвате много от времето си и в мечтание. Вие сте хем стъпили на земята, хем и в облаците, като се наслаждавате на разговорите с другите, пътувате и философствате, и планирате следващото си приключение, когато имате време насаме. Вие сте креативни, чудати и безгрижни, без да спазвате много насоки или строги правила. Вие живеете живота по ваш собствен начин и не приемате граници за нищо, което правите. Вие сте независими, марширувайки до ритъма на собствения си барабан.

Риби

Риби, вие сте креативни, чувствителни и нежни, прекарвате много време в собствената си глава, мечтаете за далечни земи и други светове. Вашата съпричастност и грижовна природа ви позволяват да се свързвате безпроблемно с другите хора и те могат да разчитат на вас да ги изслушвате и да давате съвети, когато имат нужда от тях.


 

Коментари към "Каква е вашата най-атрактивна черта, според зодиакалния ви знак?":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg