Каква е идеалната жена през погледа на мъжете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Нека оставим настрана физическите данни, не защото не са важни за мъжа, дори напротив, но ако той наистина реши да се обвърже сериозно, няма да е заради дългите крака или големите гърди на някоя бамбина. В това отношение, мъжете да доста по-зрели и практични. Те си имат изисквания, които трябва да бъдат покрити. Не като нас – хвърляме се, подведени от емоциите и си чупим здраво главата.

Но да минем към въпроса – каква е идеалната жена през погледа на мъжете? Тази, с която биха прекарали живота си, тази, от която искат деца? Психолозите са селектирали няколко роли, които присъствайки в женското поведение наведнъж, правят въпросната дама супер желана за постоянен партньор.

Или с други думи, идеалната жена е по малко:

Мръсница – без притеснения в секса, готова на експерименти, умееща да показва удоволствието си, умееща и да доставя такова.

Загадка – да се разкриеш напълно пред един мъж е най-голямата грешка, която можеш да направиш. Мъжът има нужда да знае, че не знае всичко. Стремежът да опознава непознатото е в основата на задържането на мъжкия интерес.

Приятел – не само секс партньор, но и верен спътник в живота. Мъжете много държали и на приятелските отношения с жената до себе си. Да могат да споделят и да получават разбиране и подкрепа.

Майка – не, не правете асоциации за мамини синчета, които обувките не могат да си вържат сами. Всъщност тук става въпрос за прояви на грижовност, нежност, да го прегърне и да му каже, че всичко ще е наред в труден момент. Да му направи чай, когато е болен. Дори понякога да преглътне и прости, когато е обидена.

Дали такива жени съществуват? Ако питате мен, пълно е! Друг е въпросът, обаче, дали мъжете са способни наистина да ги оценят. Защото едно е да търсиш и да намериш нещо безценно, съвсем друго е да осъзнаеш нуждата да полагаш усилия, за да го задържиш.

 

Вижте още:

С подходящия мъж ли си?

10 признака, че си влюбена до полуда
 


 

Коментари към "Каква е идеалната жена през погледа на мъжете":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg