Каква ще е годината на Огнения Петел за различните зодии? (ЧАСТ 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Годината на Червения огнен петел започва от 28 януари 2017 и продължава чак до 15 февруари 2018. В първата част ви разказахме каква ще е годината за първите шест зодии. Сега ви представяме каква ще е тя за останалите шест.

ЗОДИЯ КОН В ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ

2017 е средна година за Коня. Ако Конете желаят да привлекат положителни енергии към себе си, те трябва да се посветят на творчески изследвания и да избегнат изкушението да почиват на стари лаври. Ако годината на Петела носи баланс и защита на Конете, те все пак ще трябва да гарантират, че владеят техните гневни импулси, когато се сблъскват с несгодите и чувството на неудовлетвореност.

ЗОДИЯ КОЗА В ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ

През 2017 г., Козата накрая спира да иска да бъде обичана на всяка цена. Огънят на 2017 г. е напълно съвместим със собствения енергиен поток на Козата. Козите ще реорганизират живота си и ще се радват на успех. Тези, които вече са вкусили от плодовете на успеха в хода на Огнената маймуна, трябва да пазят портфейла си у дома.

ЗОДИЯ МАЙМУНА В ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ

Годините на Петела обикновено са добри за хората от тази зодия. Това са периодите за срещи с нови хора, повишение или дори собствени проекти. За Маймуните 2017 най-вече е за консолидиране на постиженията.
В случай на неприятна изненада, те ще заобикалят препятствията, както обикновено. Маймуните трябва да прекарват повече със семействата си през цялото време на годината.

ЗОДИЯ ПЕТЕЛ В ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ

Хората, родени в годината на Петела, имат голяма полза от положителните енергийни потоци на 2017 г. За Петлите над трийсет години е препоръчително да поддържат справедлив баланс между работно време и лично време. В Годината на петела кавгите и двубоите са доста често срещани. Любовта в живота им ще трае толкова дълго, колкото отстъпки са готови да направят. Петлите ще се възползват максимално от годината на Огнения петел.

ЗОДИЯ КУЧЕ В ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ

Годината на Петела не ще да е непременно добра за всички Кучета. Енергийните потоци на 2017 наистина са по-благоприятни за Кучетата, родени през деня, отколкото за тези, родени през нощта. Кучетата трябва да вземат мерки, за да не предизвикват кавги и спорове. През 2017 г. Кучетата ще мечтаят да по-добри времена и красивите дни ще ги очакват в предстоящите годишни цикли.

ЗОДИЯ СВИНЯ В ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ

Хората, родени през годината на Свинята, ще прекарват доста посредствено 2017 година. На лично ниво Свинете ще живеят в поддържане на тих баланс и преоценка на тяхното обкръжение. Те ще успеят да преодолеят всички трудности. И въпреки че общата тенденция на 2017 г. не е благоприятна за любовта, самотните Свине ще бъдат подтиквани към нови завоевания, благодарение на чара си.


 

Коментари към "Каква ще е годината на Огнения Петел за различните зодии? (ЧАСТ 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg