Каква е вашата скрита психическа сила, според зодията ви

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Много хора вярват, че психическите способности са нещо, което притежават само „избраните”. В действителност всички ние притежаваме едно или друго психическо умение. Колко дълбоко се проявява то в живота ни зависи от това колко усилия полагаме, за да го изучим, приемем и приложим.

Тази статия ще бъде първата голяма стъпка към разбирането на психическите ви способности, идентифицирани от зодиакалния ви знак.

Овен

Вие притежавате вродена психическа способност да бъдете на правилното място в точното време. Повечето от най-добрите ви приятелства, взаимоотношения, връзки и възможности в живота са възникнали в резултат на това умение.

Може да сте забелязали това умение в миналото, но просто сте го свързвали с късмета си. В действителност, това не точно е късмет, колкото е вашата инстинктивна способност да избирате с кого - и къде - да бъдете така че, това да позволява и предизвиква „щастливи инциденти“.

Телец

Вие имате задълбочено разбиране за личното пространство. За вас е много лесно да разберете къде е границата и кога не бива да я пресичате - дори когато контактувате с хора, които не говорят за това.

Вие също така притежавате способност да разберете кога другите се опитват да нарушат вашите граници. Докато други могат да се окажат измамени от хора с лоши намерения, вие можете да забележите злонамерени намерения от един километър.

Близнаци

Вашата психическа способност е в комуникацията. Независимо дали чрез думи успявате да излезнете от неприятна ситуация, или да убедите някого да купи нещо, вие винаги постигате целта си.

Рак

Вие притежавате инстинктивна способност да предсказвате бъдещето. Може и да сте забелязали тази способност, но никога не сте смятали, че този дар има психически характер. В действителност способностите за гадаене се проявяват не толкова като открит мистицизъм, колкото като емоционална и физическа чувствителност.

Вие сте в състояние да разчитате хора, среда или ситуации толкова добре, че е логично да знаете какво ще се случи по-нататък.

Лъв

Твоята психическа способност е да знаеш как да прецениш нещата във времето. Вие знаете точно кога да задавате конкретни въпроси и - също толкова важно - кога да не ги задавате. Вие също така сте експерт в оценяването, когато е време да се продължи напред след определена ситуация или връзка.

Дева

Вашите психически сили са във вашата способност да идентифицирате ситуации като опортюнистични или заплашителни в природата. Независимо дали ситуацията е свързана с работа или връзка, можете да разгадаете хората и местата, за да определите дали те се отправят в посока, която искате да следвате.


 

Коментари към "Каква е вашата скрита психическа сила, според зодията ви":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg