Каква е вашата скрита психическа сила, според зодията ви

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Много хора вярват, че психическите способности са нещо, което притежават само „избраните”. В действителност всички ние притежаваме едно или друго психическо умение. Колко дълбоко се проявява то в живота ни зависи от това колко усилия полагаме, за да го изучим, приемем и приложим.

Тази статия ще бъде първата голяма стъпка към разбирането на психическите ви способности, идентифицирани от зодиакалния ви знак.

Вече ви разказахме за тайните способности на първите шест зодии , ето и на останалите 6:

Везни

Вие имате способността да разчитате мислите и чувствата на други хора дори по-добре от своите. Никакви скрити мотиви не ви убягват и често откривате, че знаете какво ще каже или поиска някой, много преди да го е изрекъл.

Минуса за вас е, че не сте толкова добър в разчитането на самия себе си. Трудно ви е да разберете точно какво искате.

Скорпион

Вашата психична способност е свързана изцяло с интимността. Вие сте майстор в усещането и изразяването на интимност без думи. Всъщност понякога ви се струва, че думите не са нищо друго, освен пречка в това отношение.

В същото време може да усетите и липса на интимност - дори когато партньорът ви се опитва да ви убеди в обратното.

Стрелец

Хората често се чудят на оптимизма ви в привидно песимистични времена. Това е, благодарение на способността ви да усещате добрите неща,когато са в развитие. В бизнес смисъл, тази способност се проявява под формата на това, че вие знаете точно какви рискове трябва да предприемете, което ще обърне в положителна посока нещата във вашата компания или екип около вас.

Козирог

Вашата психическа способност е, че знаете кога е моментът да направите радикална промяна към по-добро в живота си. В някакви ситуации всички ние спираме да се развиваме. Козирозите са експерти, които знаят кога тази точка на застой е дошла и разбират, че макар да изглежда противопоказно да се направи драстична промяна в този момент, това е ключът към изкачването нагоре по стълбата на живота.

Водолей

Вие сте експерт в четенето на мисли. Понякога осъзнавате, че използвате тази сила злонамерено, като манипулирате другите. От друга страна, това умение ви прави също така голям дар за хората, тъй като знаете точно какво искат те във всеки един момент.

Риби

Вашата психична способност включва възможността да виждате цялостната картина на нещата. Можете да погледнете от птичи поглед на всяка ситуация, което ви позволява да разберете как са разположени и накъде се движат всички части от пъзела.

Това ви прави експерт, който остава емоционално адекватен в различни ситуации. Склонни сте да не реагирате прекалено бурно, защото разбирате значението на всяка една ситуация. В същото време, когато реагирате по-емоционално в дадена ситуация, това е защото разбирате колко значима  е тя.


 

Коментари към "Каква е вашата скрита психическа сила, според зодията ви":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg