Какво е да бъдеш майка? (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Майките са необикновени същества! Те са нашата утеха, когато ни е тъжно. Те са единствените хора, пред които можем да покажем най-лошата си страна и тя да бъде приета с любов. Те са тези, които винаги ще ни обичат и ще ни прощават, въпреки всичките ни грешки... Защото ни обичат безусловно!

 

Какво е да бъдеш майка ли? Това е като да бъдеш истински герой и дори много повече! Работата на майките е ден и нощ. Те нямат почивка. Те трябва да са винаги силни и да разбират от всичко. Те трябва са свръх човеци.

 

Не знам какво е да си майка, но го виждам в очите на моята майка. Виждам го и в погледа на едни от най-близките ми приятелки, които наскоро станаха майки. Сигурна съм, че и вие сте го виждали...

 

Говоря за онзи особен блясък на погледа, в който са събрани радост, величие, тъга, умора, смелост, непоколебимост... И най-вече Любов! Една специална, неизчерпаема любов!

 

Вижте това видео и си спомнете колко много е направила вашата майка, за да бъдете това, което сте сега. Вижте го и й кажете: „Обичам те!“. Защото тя го заслужава...

 

Вижте още: 

Да си самотна майка не е нещастие

Думите на майка тереза, които докосват сърцето


 

Коментари към "Какво е да бъдеш майка? (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg