Какво е интересно за дамите по света онлайн

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Проведено бе изследване, според което се оказва, че най-търсените неща сред дамите по света са козметични продукти, дрехи и аксесоари, техника. Основните теми, които вълнуват дамите са тези за любовта, готвенето и съвети за отглеждането на деца.

Данните, които са получени будят интерес, като виртуалната общност на Kaymu се зае да изследва най-любопитните неща, които търсят представителите на нежния пол в онлайн пространството.

Оказва се, че има и считани за необичайни интереси за представителките на различните нации…

Българките

Интересуват се най-вече от добрата грижа за семейството и децата.

Има и дами пък, на които търсят автомобили без да прибягват до мнението на силния пол. Тук се открояват теми като "домашен майстор" или "направи си сам".

Често питат и как да поправят нещо в дома си.

Рускините

Те търсят съвети в интернет за това как да се преборим с вредни навици, като алкохолизма например. Иначе се откроява малък процент от тях, в търсене на отговори по тази тема.

Италианките

При тях, темата, за която се търси в онлайн пространството, е изневярата. Те търсят начини, по които да хванат половинката си "в крачка". 15 % от тях са насочили вниманието си в търсене на най-добрите частни детективи, които могат да им помогнат в това начинание.

Французойките

Дамите от Франция, и всъщност представителките на над 40 години, търсят най-вече мнения и препоръки за добри пластични хирурзи. Констатира се висок интерес към подмладяване и ръст в приходите от тези процедури.

Вижте още:

Красота и здраве със спанак и коприва 

Бохо стил


 

Коментари към "Какво е интересно за дамите по света онлайн ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg