Какво искат различните зодии в любовта

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Въпрос, на който всяка зодия има своите отговори.

Овен

Искреността е от първостепенно значение за Овните. Те реагират особено остро на лъжата, която, ако намери място в любовните взаимоотношения, вероятно ще се стигне и до техния край.

Телец

Това е зодията, която се нуждае много от нежността, с която обича да дарява партньора си в любовта, от който обаче се надява също да я получи. Ако имаме любим, представител на тази зодия, е добре да не допускаме грубите отношения да застанат между нас.

Близнаци

Добрата и постоянна комуникация с партньора крепи любовта на зодия Близнаци. С тях можем да разговаряме без притеснение на различни теми, което ще ги кара да намират  още смисъл да продължават връзката.

Рак


Раците изключително много държат на семейството. Сериозни, но и много чувствителни, те предпочитат моногамията в своята връзка.

Нуждаят се да бъдат обгрижвани, но и се отплащат с вродената си способност да закрилят своя любим човек, когато е необходимо.

Лъв


Те искат да са под светлините на прожекторите, свободолюбиви са и бранят свободата си. Нуждаят се от преживявания, където има и много бурна страст.

Дева

Представителите на зодия Дева имат нужда от искреност и доброта. Те се чувстват добре, ако половинката им ги подкрепя, дава им нужните съвети и гледа в една посока с тях.

Везни

Те искат мир и хармония в любовта. Тогава се чувстват добре, уравновесени и спокойни да постигат много. Техният партньор ще бъде като балсам в любовта, ако съумее да балансира двете страни на везната.

Ценят откритите и честни взаимоотношения в любовта.


Скорпион

Без честността за Скорпиона любовта няма да е пълноценна. Представителите на тази зодия не обичат да имат тайни с партньора, ако заедно са поставили взаимоотношенията на основите на истинската страст и искреността.

Стрелец

Стрелците ценят щедростта, непринудеността и трудно правят компромиси със себе си в любовта.

Те са авантюристи, но в любовта знаят как да бъдат коректни и да отдадат любовта на половинката си.


Козирог

Тази зодия акцентира на факта, че любовта не е даденост и трябва да се заслужи. Ако усеща, че разбирате това, козирогът може да бъде отдаден изцяло на вас.

Водолей

Техните половинки трябва да са личности със забележителни качества и могат наистина да се отличат, за да блестят за тях и в любовта.

Риби

Деликатността и закрилата са сред най-важните за тази водна зодия. Рибите са много романтични натури. Тяхната любов се подхранва с умения за състрадателност и закрила. Ще са щастливи и ако ги дарявате с чести романтични изненади.


 

Коментари към "Какво искат различните зодии в любовта ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg