Какво казва зодиакалния ви знак за начина, по който се влюбвате, Част ІІ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Не е тайна, че звездите и вселената имат голямо влияние върху живота ви.

Знакът ви казва много за вас. Например: Скорпионите, са сексуални, страстни, огнени личности, които трудно се опитомяват. (Хей, това не е тяхна вина, а на знака им!)

И знакът ви диктува не само човека, когото сте; Той също така определя вашия подход към любовта.

Независимо дали сте в страстна агония или сте измъчвани от ревност, всичко е написано от звездите.Повярвайте ми.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Вие сте изключително организирани и целенасочени.

Що се отнася до любовта, ще бъдете напълно щастливи с или без нея. Следователно, никога не се установявате и вие ще срещате само някой, който е подходящ за вас и който се отнася с вас с уважение.

Вие сте склонни да карате избранниците си да чакат дълго време, преди да сте съгласни на някакъв ангажимент. Силното ви чувство за самооценка никога няма да ви позволи да възприемате връзките по друг начин.

Когато сте влюбени, вашият основен приоритет е поддържането на мир и хармония в отношенията. Предпочитате логически разговор и комуникация.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Вие сте много сексуален и огнен човек, който има склонност да мисли с тялото си преди да усеща със сърцето си.

Любовта е всичко за вас. Вие сте изключително страстни и вашите взаимоотношения се характеризират с драма и агресия.

Може да се самозабравите леко, особено когато вашите взаимоотношения изтръпват. Това никога не ви притеснява много, тъй като сте обратно в играта преди всичко да се е разпаднало.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

За теб любовта е приключение. Ти си свободен и без страх от нищо.

Когато се влюбите, се чувствате не на себе си. Имате склонност просто да се впуснете и да следвате сърцето си. Високата ви интелигентност обикновено ви свързва с интелигентни партньори с подобен на вашия вкус към пътуване и нови преживявания.

Рядко обичате да оставате на едно и също място за дълго. Ще се установите трайно с някой, който също няма интерес към закотвянето.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Нямате време за взаимоотношения, които няма да стигнат доникъде. Предпочитате да работите за нещо - като бъдещето си с някого, в когото сте сигурни - защото имате поглед над нещата в по-широк мащаб.

Взимате много сериозно всичко в живота и нямате много търпение за гаджета, които не правят същото. Вие сте семейно ориентирани, стремите се да се установите и да живеете комфортен, щастлив живот.

Обичате да бъдете влюбени, но управлявате лудата страст. Искате партньорът ви да бъде най-добрият ви приятел.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Имате голямо сърце. Когато сте влюбени, вие отдавате цялото си внимание и време. Твоята безкористност те прави прекрасен любовник. Вие също търсите екстремна, гореща, страстна, невъзможна любов.

Не е нужно да играете игри; Вие търсите подходящия човек. И когато го намерите, никога няма да го пуснете.

Риби (19 февруари - 20 март)

Ти си приятна, сладка и гъвкава. Също така Рибите са доста чувствителни и всяка болка се врязва право в сърцевината. Страхувате се, че ще ви разбият сърцето; Преди всичко се страхувате да не се влюбвате изобщо.

Когато сте влюбени, един спор с партньора ви може да съсипе целия ви ден. Но един сладък комплимент ви изпраща на седмото небе.

Не обичате да разстройвате хората и често ще компрометирате собствените си нужди и чувства, за половинката си. Вие трябва да бъдете внимателни, да не забравяте себе си.


 

Коментари към "Какво казва зодиакалния ви знак за начина, по който се влюбвате, Част ІІ":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg