Какво кара жените да изневеряват?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ще говорим направо. Една жена може да изневери на мъжа до себе си поради хиляди причини. Но обикновено всички те означават едно – тя не се чувства достатъчно задоволена с него! Говорим както преносно, така и буквално.

 

Оказва се, че един от най-честите поводи, поради които жените решават да кръшнат на половинката си, е именно липсата на оргазъм. С други думи - ако на мацката й се налага да симулира често, пичът да му мисли, защото скоро може да остане на сухо.

 

Друг е въпросът, че много жени са станали толкова изкусни в симулирането, че господата трудно могат ги разконспирират. Не вярвате ли? Вижте ТУК тогава!

 

Ако се питате защо им е на дамите да се преструват, то отговорът обикновено е, че така се опитват да не наранят егото на мъжа. Ок, доста благородно. Само че това води до следния факт, констатиран от група учени. 70% от жените, които симулират оргазъм, рано или късно изневеряват!

 

Какъв е изводът? Всеки сам си преценява, но може би е по-добре да се заложи на честното отношение. Мацки, вместо да се преструвате, намерете начин да обсъдите проблема с половинката си и да се впуснете в експерименти.  

 

Вижте още: 

Без оргазъм не си е живот

Защо някои жени винаги свършват без оргазъм?


 

Коментари към "Какво кара жените да изневеряват? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg