Какво наистина ви вбесява въз основа на зодиакалния ви знак Част ІІ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Като средно заинтересуван читател  на хороскопи, какъвто вероятно сте, винаги следите движението на вашия слънчев знак. Но си струва да опознаете и вашите по-малко известните знаци. От лунния знак , през флиртаджийския знак  във Венера и другите небесни тела (и къде попадат те в рождената ви графика) разкрива изцяло нови страни на вашата личност.

Например Марс (знакът, в който е била планетата по време на вашето раждане) може да ви каже какво ви мотивира, как живеете живота си и дори какви сте в леглото.

Но вероятно най-често чувствате влиянието на Марс, когато се разстроите.

Марс определя най-дразнещите за вас неща, какво не харесвате и дори какво мразите. Но тази огнена планета не спира дотам - тя също така управлява това как реагирате на тези неприятни неща.

Ще видим отблизо какво пречи на всеки зодиакален знак , под влиянието на Марс, най-много и как  се справя той с това чувство на неудовлетвореност. С помощта на работата на астролог Ани Хейс и т.нар. Астроблизнаци. Ако още не знаете своя знак в Марс, можете да го разберете, като разгледате рождената си графика. След това вижте зодията си в статията - просто помнете да наблюдавате темперамента си.

Скорпион

Какво ви дразни: Компромиса. За вас важи:  всичко или нищо с Марс в Сорпион – от големите до най-дребните въпроси. Вие никога няма да признаете, че сте придирчиви и критикуващи но няма да забравите за никой несъвършен проект или да преминете към друг вариант, който сте намислили.

Как се справяте: Мрачното ви настроение изглежда съпътства целия ви живот, търсейки си оправдания, за да сте печални. Когато сте изправени пред лицето, което ви дразни или ядосва, сте спокойни и студени като лед, Скорпиони. Но когато сте сами, вие сте склонни да се задушавате и преживявате този конфликт.

Стрелец

Какво ви ядосва: Несъгласия или, дори по-лошо, всеки, който ви кара да изглеждате така, сякаш не знаете какво правите. Това всъщност говори за по-голяма несигурност сред с хората с Марс в Стрелец: Във всеки един момент сте ангажирани с един (или шест) твърде много проекти. Така че няма как да не загубите посока, но вие намирате, че е безкрайно дразнещо, ако някой ви намекне, че сте хванали много дини под една мишница и все някоя ще падне.

Как се справяте: Поради липса на по-добър термин, обикновено вашият знак с лек характер, става малко чувствителен, когато сте разстроен, което може да доведе до дребнавост. Щом чувствата ви са наранени, Стрелци, чувствата на другите нямат значение.

Козирог

Какво ви дразни: Каквато и да е изненада е ахилесовата пета за хора с Марс в Козирог. Няма значение дали става въпрос за парти или закъснял полет - ако не е в календара ви за деня, това е просто още едно нещо, с което да се справите.

Как се справяте:След като се възстановите от първоначалния  шок, го играете мъченик. От вас зависи да възстановите реда на деня, колкото можете. Вашият здрав земен знак трябва да бъде под контрол. Така че, дори ако първият ви инстинкт е да се потопите в ярост, ще се измъчвате, докато не можете да се върнете към редовно планирания си живот.

Водолей

Какво ви дразни: Водолеите са класически бунтовници - и ако няма борба, те ще си измислят. Спомняте си всеки път, когато ви се казва, че нещата трябва да бъдат направени по определен начин или че трябва да следвате правилата. И вие вземате тези моменти присърце, като атаки срещу вашата свобода.

Как се справяте:Вашият знак клони към неподчинение, когато сте ядосан. Ако трябва да правите нещо, на което морално възразявате, ще откриете най-малките начини да се противопоставите.Може да се правите на глупак, да се движите бавно или дори да "забравите" напълно задачата си.

Риби

Какво ви отблъсква: Идеалистичните Риби не могат да издържат, когато полетите на фантазията им са прекъснати. Да бъдат принудени да  вземат решение, да развалят украсата от партито, или дори събуждането по време на хубав сън може да съсипе деня им.

Как се справяте: С Марс в Риби, бихме се обзаложили, че сте направо алергични към конфронтацията. Вместо да предизвиквате шум, вие се отдалечавате от ситуацията, докато не се охладите (което няма да отнеме много време). Рибите винаги предпочитат да омиротворяват, отколкото до разпалват огъня.


 

Коментари към "Какво наистина ви вбесява въз основа на зодиакалния ви знак Част ІІ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg