Какво наистина ви вбесява въз основа на зодиакалния ви знак Част І

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Като средно заинтересуван читател  на хороскопи, какъвто вероятно сте, винаги следите движението на вашия слънчев знак. Но си струва да опознаете и вашите по-малко известните знаци. От лунния знак , през флиртаджийския знак  във Венера и другите небесни тела (и къде попадат те в рождената ви графика) разкрива изцяло нови страни на вашата личност.

Например Марс (знакът, в който е била планетата по време на вашето раждане) може да ви каже какво ви мотивира, как живеете живота си и дори какви сте в леглото.

Но вероятно най-често чувствате влиянието на Марс, когато се разстроите.

Марс определя най-дразнещите за вас неща, какво не харесвате и дори какво мразите. Но тази огнена планета не спира дотам - тя също така управлява това как реагирате на тези неприятни неща.

Ще видим отблизо какво пречи на всеки зодиакален знак , под влиянието на Марс, най-много и как  се справя той с това чувство на неудовлетвореност. С помощта на работата на астролог Ани Хейс и т.нар. Астроблизнаци. Ако още не знаете своя знак в Марс, можете да го разберете, като разгледате рождената си графика. След това вижте зодията си в статията - просто помнете да наблюдавате темперамента си.

Овен

Какво ви дразни: да не се справяте, да сте игнорирани и да споделяте. Не искаме да звучи като че ли се държиш детински, Овен, но, като първият знак на Зодиака, имаш известна репутация на най-младия в семейството.

Как се справяте с това: С една дума? Не го правите, Овни. Вместо да отделите време за обработка на гнева си, вашият сприхав знак има склонност да избухва. Без заобикалки вие казвате директно какво ви влудява и най-често на човека, който ви е развалил настроението.

Телец

Какво ви ядосва:Телците не са най-стриктните хора в зодиака, но горко на човека, който наруши ежедневните им навици. Упоритите бикове не приемат добре всеки, който нарушава удобствата им (например химическото чистене или достатъчното време за почивка).

Как се справяте:Като твърдоглав знак, какъвто сте вие, по-скоро сами ще се закопаете, вместо да се опитате да се приспособите към ситуацията. Така че, ако някой се опитва да ви накара да бързате, по-скоро ще се движите на половин скорост, докато ви оставят намира.

Близнаци

Какво ви дразни: Липсата на разнообразие е достатъчно, за да извади Марс в Близнаци извън релси. Да ви казват какво да правите и да се мотаете със спокойни хора е сред най-дразнещите за вас неща. Както пише Хейс, да имате Марс в Близнаци може да ви направи особено неспокойни. Така че всичко, което ви ангажира някак, е нежелателно.

Как се справяте:Близнаците са известни като прями и по-скоро честни, така че може да е изненада, че се борите да изразявате ясно гнева си. По-често, с Марс в Близнаци ще се опитате да сдържате чувствата си. Когато натрупват гняв, те ще освободят налягането чрез дребни, малки изблици (обикновено под формата на хапливи шеги).

Рак

Какво ви ядосва: Чувствате се сякаш нямате контрол - особено когато става въпрос за сърдечни проблеми. Чувствителните раци обикновено са затворени, но ако решите, че е време да се отворите за някого, този друг човек е по-добре да бъде готов. В противен случай ще чувствате, че сте се изложили, закопали и преди всичко ще бъдете смутени.

Начинът, по който се справяте: Ако  пасивната-агресивност беше спорт, щяхте да имате медал, Раци.След като някой се приземи на лошата ви страна, ще получи сериозен студен душ и повече от няколко странични коментара, които в скоро време няма да утихнат или да се смекчат. Раците са известни с техните вражди.

Лъв

Какво ви дразни: Както и другият огнен знак, Овен, и вие не обичате да бъдете пренебрегвани. Но, за разлика от Овена, вашата нужда от внимание произтича от вашата гордост. Най-голямата обида към Марс в Лъв е да спирате техните идеи - особено ако са споделени в компанията на други хора.

Как се справяте: Вие  правите шоу, Лъв, и вие го знаете. В съзнанието ви, всички в орбитата ви трябва да знаят как сте били ощетени, независимо дали това означава, да го напишете в групов чат на приятелите си или да се изправите публично срещу онзи, който ви е разстроил.

Дева

Какво ви дразни: Просто казано, Девите в Марс се борят със свободното време. Вие сте най-неспокойни, когато сте изчистили списъка си със задачи и няма какво да координирате, но сте най-ядосани, когато някой ви каже, че е "добре да се отпуснете".

Как се справяте: Ядосана Марс - Дева е рядка гледка. Обичате да сте в движение, защо да се занимавате с чувствата си? Но в редките случаи, когато вашият нрав се разпалва, вие сте ефективни в гнева си (както с всичко останало). Ще се оплаквате и критикувате за кратко, след което преминете към следващата задача.

Везни

Какво ви отблъсква: Всеки случай на несправедливост или нечестност със сигурност ще заседне в гърлото ви, Везни.Останете верни на вашия символ, везните, (кантара) и търсете баланс във всичко - от вашия социален календар до дебатите по време на работа.

Как се справяте: Полагате доста усилия да се справите с яда . Като хора, които угаждат на другите  никога не искате да позволите на някого да мисли, че ви е разстроил. Така че почти винаги ще замълчите в момента и ще намерите нездравословни начини да изразите гнева си по-късно. Оставете пасивно-агресивния подход и казвайте каквото чувствате, Везни.


 

Коментари към "Какво наистина ви вбесява въз основа на зодиакалния ви знак Част І":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg