Какво означава годината на кучето за вас

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Лунната Нова година, позната още като китайската Нова година, започна на 15-ти февруари, въвеждайки ни в годината на кучето и любезно изпращайки годината на петела. Според китайския астролог Лаура Лау, тази година ще бъде съвсем различна от миналата година - и това може да е за добро.

Лау казва, че в рамките на китайския зодиак кучето е истински верен спътник, свързано с лоялност, честност, интелигентност и силно усещане за правилно и неправилно, за разлика от Петела, който има тенденция да изисква и да се натрапва , "Кучетата са известни като решителни и страстни вярващи в в собствените си лични философии .", казва Лау. "Кучето прави всичко възможно да защити почтените хора и да подкрепи тяхната кауза."

С други думи,  през тази година на кучето можем да видим хора, които се борят за каузите, в които вярват. Това влияние може да се прояви в широкомащабни политически движения, опазване на природата или нещо толкова просто, като местна служебна общност или по-скромни актове на доброта – помощ на бездомни хора и животни.Склонни сме да вярваме, че по често ще срещаме благотворителност на местно ниво, отколкото по-мащабни каузи, поради тазгодишния представителен елемент, който е земя.

"Земният елемент прави кучето по-благородно и умерено, отколкото другите елементи", казва Лау. Този елемент ни окуражава да имаме по-хладнокръвен подход към проблемите, вместо да оставим емоциите си да бушуват и да се възползваме от най-добрите си аргументи и причини за действията си.Имайки предвид това, нашият активистки дух може да бъде леко смекчен, но ще бъдем достатъчно обективни, за да видим къде ще бъдат насочени най-добре нашите усилия.

Според широко разпространено убеждение, родените през предходните години на кучето (, 1958, 1946, 1970, 1982, 1994, 2006 г.) може да имат трудни периоди през тази година - Кейт Мидълтън, Ники Минаж от известните личности, например. "Като цяло годината на вашето раждане е известна като по-трудна година от останалите", казва Лау, обяснявайки, че годината на раждане може да ви предложи поредици от лош късмет или допълнителни трудности. Но тя добавя, че знакът на кучето е толкова добродушен, че може да се справите по-добре, отколкото другите знаци през съответните им години на раждане. "Кучетата са склонни да комуникират добре едно с друго", казва тя. - Но никога не е излишно да бъдеш предпазлив и особено щедър по време на рождената си година.

Какъвто и знак да сте, годината на кучето е чудесно време да се свържете с хората около вас и да заявите приятелско присъствие в живота им, ако не и да станете истински приятели. И ако вече сте се обърнали към ценностите, вероятно ще получите енергиен тласък тази година.


 

Коментари към "Какво означава годината на кучето за вас":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg