Какво означава, когато Луната е Нарастваща & Намаляваща

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

В този момент Луната е намаляващ Полумесец. Разбира се, това не е толкова мистериозно като новолунието или вдъхновяващо като пълнолунието, но това не означава, че трябва да се отрече намаляващата луна като духовна фаза на възстановяване. И същото важи и за Нарастващата Луната.

За тези, които не са запознати с лунния цикъл, новолунието и пълнолунието са противоположни точки в този цикъл. Между тези две точки, Луната трябва да расте(по-пълна) и след това да избледнява (като става по-тънка на външен вид, докато вече не се вижда). Този цикъл се повтаря за всеки месец.

Нека да разнищим тези две фази на феномена.

Когато Луната е нарастваща ...

Това е един не-толкова деликатен сигнал на космоса  за вас да действате. Луната напредва към пълнота, така че е крайно време да се запитате какво правите, за да завършите собствените си цели. Организирате ли правилните срещи? Възможно ли е да спестите толкова пари, колкото казахте? Прекарваш ли достатъчно време с най-добрия си приятел? Каквито и да са плановете ви са за този месец, правете движения, за да ги виждате докато Луната е нарастваща - нейната енергия ще подхрани вашите действия.

Когато Луната намалява ...

Тъй като Луната избледнява и започва своята "нова" фаза отново, тя започва да се появява по-малка. По същия начин, по който Нарастващата Луна ви насърчава да бъдете по-експанзивни в действията си, Намаляващата Луна трябва да обърне ума ви към свиване. Психолог и медиум, - Натали Куна предлага оценка на старите навици и отношения - това е време, да ги загърбите  или може би да  намерите нов подход? Или, ако вече сте се справили с източниците на токсичност в живота си (добра работа!), използвайте това време за презареждане и  се подгответе за нещо положително, което идва по пътя ви.

Разбира се, всеки месец носи различни събития в живота - и може да не се наложи да се възползвате от, да речем, регенеративното влияние на Нарастващата Луна на месечна база. Наблюдаването на  Нарастващата и Намаляващата Луна не е духовно изискване, но може да бъде полезно да знаете кога да се движите с лунното течение, а не срещу него. Следенето на цикъла на Луната (освен просто да гледате, когато става пълна) ще ви помогне да направите точно това.


 

Коментари към "Какво означава, когато Луната е Нарастваща & Намаляваща":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg