Какво означава рождената дата на близнаците на Клуни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Близнаците на Амал и Джордж Клуни се родиха на 07.06 и ако това не е достатъчно интересна  новина, тези бебета са родени под знака на Близнаци, който винаги е изобразен само като - както се досещате – двама близнака. Това съвпадение е астрологична наслада и се случва, за да подчертае една от любимите ни черти за Близнаците.

Родените между 21 май и 20 юни, са зодия Близнаци, което значи, че Ела и Александър Клуни се появяват на бял свят точно по средата между двете дати. Близнаците са известни със своето любопитство, техният почти журналистически подход към опознаването на някого и остроумието им (много Близнаци копнеят за добър събеседник в дебати). Повечето от тях обикновено са хвалени за адаптивността им, особено в социалните среди, но Близнаците имат сложен характер, което ги прави лесни мишени за подигравки. Разбира се, Близнаците са всъщност много комплексна група хора – да споменем само някои известни представители - Кание Уест и Анджелина Джоли, за които е ясно, че имат ред превъплъщения. Този знак може да бъде изобразяван често като двойка еднакви близнаци, но няма и двама, които да се държат по един и същи начин.

Това прави двойката близнаци, като Ела и Александър, толкова специални. Можем да предположим колко различни могат да бъдат двамата. Единият може да е квинтесенцията за контактна личност , която прескача от една на друга компания с приятели  и е постоянно в социалните мрежи, а другият може да въплъщава артистичния Близнак, чиято креативност е невъзможно да се подтисне.

Както всеки друг знак, Близнаците се появяват във всякакви форми. Просто защото като въздушен знак, един Близнак може да се окаже прекалено силен и трябва да работи по-усилено, за да овладее тази сила и да се докаже.

За щастие, с един родител в земен знак и друг във въздушен, Ела и Александър ще имат достатъчно възможност и пространство да изследват самоличността си като Близнаци - макар че бихме предположили, че те ще създават грижи на Джордж, търпелив Телец, с неговите сондиращи и „Близнашки” методи на изследване. Водолеят - Амал вероятно ще има по-нисък праг на търпимост към тези неща.


 

Коментари към "Какво означава рождената дата на близнаците на Клуни ":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg