Какво помага за повече оргазми

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Сещате ли се как във филмите жените винаги достигат до зашеметяващ оргазъм? И всъщност ние разбираме това, защото често виждаме потрепващите им в конвулсии крака на ръба на леглото или пък ръцете им, които стискат завивките или се впиват в гърба на партньора. Е, добре, това е кино. В реалния живот, както всички знаем, нещата трудно се получават по този начин.

Ето тук обаче казваме едно „но“. Защото науката откри, че краката имат нещо общо с оргазма и има един много простичък и бърз трик, с който може да си помогнете да достигнете до кулминацията на удоволствието. Оказва се, че за целта трябва да сте обути в чорапи.

Според изследването на холандския учен Герт Холстеге чорапите осигуряват топлина и комфорт, чувства, свързвани с успокояването на женските амигдала и префронтален кортекс – зони от мозъка, отговорни за тревогата, страха и сигналите за опасност.

Преди изследователите да дадат чорапи на участничките, само 50% от тях са докладвали, че са получили оргазъм. След като обаче използвали чорапите по време на секс, 80% от жените се похвалили с получаването на оргазъм.

За жената е важно тези чувства на тревога и страх да бъдат потиснати, за да може да изпита оргазъм. А когато носи чорапи, подсъзнателно отхвърля чувствата на несигурност и страх, които често ѝ пречат да свърши.

Въпросът е обаче доколко секси и горещо е оставането с чорапи по време на секс? Да, понякога сте толкова разгорещени, че нямате време да свалите всичко от себе си и това може да ви се стори още по-взривяващо. Често пъти мъжете намират жената за секси, ако я видят по нищо друго, освен чифт чорапи. Но не винаги, нали така? Може би зависи конкретно от двамата, които са се разгорещили. Защото, например, обратното пък не е приятна гледка – много жени ще признаят, че често се надсмиват на мъжете, които не си свалят чорапите по време на секс. И не одобряват това.


 

Коментари към "Какво помага за повече оргазми":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg