Какво трябва да знаете за Пълнолунието и Лунното затъмнение тази седмица

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Подгответе се за големи звездни приключения този понеделник. Първо, на 7.08 в 9:11 ч. Софийско време, „Царевичната Луна „ ще достигне своят апогей. След това, по-късно същия ден ще има частично лунно затъмнение. Независимо дали ще успеете да наблюдавате тези лунни събития, непременно ще почувствате ефекта и на двете.

Всеки месец  освен, че честваме пълната луна, тя е повод и за размисъл, въпреки че това, което празнуваме и отразяваме, може да варира от месец на месец. Този месец „Царевичната Луна” е във Водолей и полага основите на бъдещите събития . По същия начин, по който царевицата трябва да бъде засадена и култивирана, за да расте, трябва да изясните намеренията си и да „погледнете през тях”, преди да можете да извлечете ползите от работата си.

Може да не е най-забавният ритуал, който можете да си представите в момента, но сега е идеалното време да помислите за поставените задачи и решенията им. Всичко, което бихте могли да наречете жертва сега, ще ви се изплати по-късно през годината. Тоест ако решите да жертвате една почивка на морето и вместо това направите отдавна планирания ремонт, есента и зимата ще ви е по-приятно и топло.

Този месец може да видите, че се справяте с неприятна задача на работа или с решаването на отношения, които напоследък са станали трудни. Помислете за това като шанс за някои късни летни прочиствания.

Ако съумеете да изпълните тези ритуали за фиксиране на намеренията си, те ще получат тласък от активността ви.

Смята се, че лунните затъмнения от всякакъв вид (частични или пълни) са възможност за по-голямо духовно разбиране. В действителност, частичните затъмнения са особено полезни, тъй като се отразяват тихо и спокойно.

Така че, не се изненадвайте, ако намерите по-лесно решения на проблемите, които сте избягвали до сега, като ги преразгледате в понеделник.

Символните асоциации на луната и физическата й активност работят съвместно, за да ви подготвят за останалата част от годината. Винаги ще има някакви трудности, които висят над главата ви, но ако се възползвате от „Царевичната Луна” и рефлектиращите свойства на затъмнението, това може да ви помогне да преминете през тях по-лесно и елегантно.


 

Коментари към "Какво трябва да знаете за Пълнолунието и Лунното затъмнение тази седмица":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg