Какво трябва да знаете за „сезона на затъмненията” това лято

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Това е „сезонът на затъмненията”, звездобройци, терминът, който астро общността е приела за този период от около месец, в който виждаме общо три затъмнения. Първото, частично слънчево затъмнение, беше на 13 юли. Второто, пълно лунно затъмнение, ще съвпадне с пълнолунието за юли месец, този петък. И накрая, друго частично слънчево затъмнение ще приключи "сезона" на 11 август. Попълнихте ли звездния си календар сега?  Ето какво всъщност този „сезон” означава от духовна гледна точка.

Мисълта да преживееш слънчево затъмнение, след това лунно, а след това още едно слънчево може да звучи объркващо, но авторката  и медиум  Джулия Пенелъпи твърди, че всъщност е късмет, че трите затъмнения за 2018-та се случват точно в този ред."Слънчевите затъмнения обикновено означават промяна, възможност и ново начало, докато лунното затъмнение в пълнолуние ни дава шанс да променим перспективите си", обяснява тя, добавяйки, че лунното затъмнение е възможност да анализираме и да се подготим  за промените, предизвикани от слънчевите затъмнения.Помислете за този петък като период на духовна почивка между две потенциално големи разтърсвания или резки промени.

Това означава, че ако погледнем назад към слънчевото затъмнение на 13 юли и не виждаме никакви големи промени, които са се случили , трябва за останем бдителни.Пенелопе обяснява, че това затъмнение е протекло в чувствителния знак на рака, "затова вероятно е бил много емоционален момент, който може да е бил и много объркващ. Всъщност може и много дълго да не можете да осъзнаете, че настъпват промени. Въпреки че не можем да видим тези промени сега, тези слънчеви затъмнения вероятно ще разклатят ежедневието ви повече, отколкото си мислите.

Лунното затъмнение тази седмица (+ пълнолунието) ще бъде във Водолей, което  е свързано със "силни емоционални реакции", според  астролозите, макар че влиянието на този знак може да ни накара да действаме в полза на всеобщото добро. Те наричат Водолея "знак на колективното съзнание", така че, щом разрешите каквито и да било неуредици в личния си живот този петък, отделете малко време да мислите за това как бихте могли да подкрепите хората около вас по време на това невероятно бурно време.

Пълнолунието във Водолей може също да вдъхнови решителна и стратегическа мисъл. Докато дойде частичното слънчево затъмнение през август, може да планирате как да го наблюдавате активно и от своя страна да усвоите неговите ефекти. И когато казваме "ефекти", имаме предвид всичко, което може да сигнализира за кулминацията, заключението или началото на нещо в живота ви. Както казва Атина Перакис, д-р астролог, затъмненията "създават вътрешна трансформация, която в крайна сметка води до външна трансформация".

Така че, ако сте обмисляли да правите голяма кариера или да станете по-сериозни в отношенията си с  някой случаен партньор, може да последвате и реализирате тези мисли около 11 август. Да, с цялата драма, около затъмненията, може да се окаже, че сте облагодетелствани от цялата „ звездна” енергия.

Независимо дали се подготвяте за най-лошото или се надявате на най-доброто, ние сме вече вътре в това, което се случва, астро приятели. Остава само да посрещнем последните две затъмнения за "сезона" и да пазим очите и ушите си отворени за всички съобщения, които ни изпращат.Ако имаме късмет, затъмненията ще се развият толкова чисто, колкото и Пенелопе прогнозира: "Виждам трите затъмнения в лунния месец като време за промени, които ще бъдат големи. Промени, които наистина ще отбележат ново начало или нов край".


 

Коментари към "Какво трябва да знаете за „сезона на затъмненията” това лято":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg