Какво цвете е жената според рождения й ден?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Че жените са цветя, съмнение няма! Прекрасни създания, към които трябва да се отнасят с нежност, любов и грижа. Но както цветята са различни, така и дамите се отличаваме с различни качества, желания и нужди. Този хороскоп е създаден на базата на хороскопа на Друидите и не само показва на кое цвете приличаме, но и съветва да го имаме засадено в дома си. Това ще ни донесе голям късмет. Какво цвете си ти, зависи от датата на раждане.

 

21 Март – 31 Март
Цвете: Кученце
Характер – бързо мислене, упоритост, динамичност, недоверчивост, постоянство, решителност, не се страхува от самотата.

 

 

 

 

01 Април – 10 Април
Цвете: Магнолия
Характер: амбиция, кариеризъм, желание да е най-добра, любов към лукса и комфорта, властност, старание, преследване на целите до край.

 

 

 

11 Април – 20 Април
Цвете: Хортензия
Характер: великодушие, щедрост, нетърпеливост, любов към забавленията, непоносимост към ниско интелигентни хора, чудесен стил и усет към дизайна.

 

 

 

21 Април – 30 Април
Цвете: Далия
Характер: аналитичност, адаптивност, самокритика, остър ум, не допуска лесно хората до себе си, винаги си има едно наум.

 

 

01 Май – 10 Май
Цвете: Лилия
Характер: изключителен интелект, добронамереност, силна любов към децата, креативност, доверчивост, търпение, вярност, прощава лесно грешки, но никога предателство.

 

 

 

11 Май – 21 Май
Цвете: Градински Карамфил
Характер: претенциозна, изисква внимание и грижи, грациозна, с чудесни маниери, пестелива, обича новите неща, не търпи немърливостта.

 

 

22 Май – 31 Май
Цвете: Лайка
Характер: чаровна, омайна, хитра, весела, кариеристка, способна да печели с лекота хората, обаче има страх от самотата.

 

 

 

01 Юни – 11 Юни
Цвете: Камбанка
Характер: нежна, романтична, държи много на семейството, моногамна, има нужда от сигурност, не обича риска, често и консервативна.

 

 

12 Юни – 21 Юни
Цвете: Маргаритка
Характер: динамична, все върши по няколко неща едновременно, забавна, комуникативна, склонна на компромиси, но като й кипне, езикът й става много остър.

 

 

22 Юни – 01 Юли
Цвете: Лале
Характер: открита, смела, благородна, авантюристична, честна, свободолюбива, не понася да я лъжат или обвиняват несправедливо.

 

 

02 Юли – 12 Юли
Цвете: Момина сълза
Характер: обожава приятелите и семейството си, много добра душа, съчувства и помага, приспособява се лесно, толерантна е.

 

 

13 Юли – 23 Юли
Цвете: Теменужка
Характер: много чувствителна, ранима, не общува с много хора, но е много привързана към близките си, има нужда от пълната отдаденост на човека до себе си.

 

24 Юли – 02 Август
Цвете: Омайниче
Характер: добра, упорита, смела, умее да очарова хората, вярна на себе си, позитивна и добронамерена. Не понася мудните и неамбициозни хора.

 

 

 

3 Август – 12 Август
Цвете: Слънчоглед
Характер: изключително чувствителна, но и горда жена, усет към успеха и правилните решения, властна, винаги убедена в правотата си.

 

 

13 Август – 23 Август
Цвете: Роза
Характер: красива, абсолютен лидер, претенциозна, амбициозна, изискваща възхищение, но и много грижовна и любяща към близките си.

 

 

 

24 Август – 02 Септември
Цвете: Ралица
Характер: упорита, срамежлива, единак, не обича тълпите, допуска само хора, които са доказали своята лоялност и добри намерения.

 

 

 

03 Септември – 11 Септември
Цвете: Брадат Карамфил
Характер: твърда в убежденията си, не търпи критика, изключително аналитична, често изглежда сурова, но всъщност е много чувствителна. Не обича да показва слабост.

 

12 Септември – 22 Септември
Цвете: Богородичка
Характер: бодра, енергична, чудесно умее да управлява хората, много находчива и с интересно мислене, смела, решителна, оптимистична.

 

 

23 Септември – 02 Октомври
Цвете: Хедър
Характер: много изтънчена, грациозна и умна дама, с висок потенциал за постигане на големи успехи, грижовна, гостоприемна и истински предана към хората, които обича.

 

03 Октомври – 13 Октомври
Цвете: Камелия
Характер: много добре преценява хората, вярва в доброто, много състрадателна, висок интелект, реализира се лесно във всяка сфера, не понася грубостта и агресията.

 

 

14 Октомври – 23 Октомври
Цвете: Люляк
Характер: страстна, самоуверена, жизнена, общителна, реши ли нещо, ще го постигне. Предимството на тези жени е, че цял живот ще изглеждат много млади.

 

24 Октомври – 02 Ноември
Цвете: Фрезия
Характер: слушайте тази жена, защото винаги е права! Трудолюбива, харчи разумно, но е и по-нервна. Избухва лесно, предимно за дреболии.

 

 

03 Ноември – 12 Ноември
Цвете: Орхидея
Характер: мистериозна, неразгадаема, конфликтна, умее да постига целите си, любопитна, умна и ако реши, става изключителен манипулатор.

 

13 Ноември – 22 Ноември
Цвете: Божур
Характер: много самоуверена и упорита, няма проблем на света, който да я събори, умее да лобира и да защитава интересите си, много любяща, ако спечелиш сърцето й.

 

 

23 Ноември – 02 Декември
Цвете: Гладиола
Характер: добра и чиста душа, откровена, често замислена и отнесена, работи упорито, не познава злобата, няма големи изисквания, търси просто добро отношение.

 

03 Декември – 12 Декември
Цвете: Жълтурче
Характер: чувствена и много екстравагантна дама, понякога рязка, казва си истината в очите, с голям късмет и способност винаги да прогресира.

 

 

13 Декември – 22 Декември
Цвете: Лотос
Характер: консервативна, оригинална и с почти мания към чистотата дама. Умее чудесно да организира и ръководи.

 

23 Декември – 31 Декември
Цвете: Еделвайс
Характер: трезво мислеща, спокойна, величествена, свободолюбива и трудно достъпна жена. Не всеки може да я има, не всеки я заслужава.

 

 

01 Януари – 10 Януари
Цвете: Тинтява
Характер: много силен характер и остър ум, скромна и лоялна дама, която винаги се стреми към върха. За нея няма „няма“.

 

 

 

11 Януари – 20 Януари
Цвете: Трън
Характер: респектираща, не позволява да я въртят на пръста си, но много грижовна и отдадена на семейството си, на нея може да се разчита, думата й е закон.

 

21 Януари – 31 Януари
Цвете: Безсмъртниче
Характер: неразгадаема, много сложна личност, непредвидима, умее добре да се контролира, често изглежда студена, но не е такава наистина.

 

 

01 Февруари – 10 Февруари
Цвете: Имел
Характер: опасна жена! Много чаровна, много омайна, много мистериозна, може да си играе с теб, както си иска. Обича забавленията, понякога е дори безразсъдна.

 

11 Февруари – 19 Февруари

Цвете: Беладона

Характер: коварен ум, находчивост, манипулативност, проницателност. Тази жена умее да се грижи за себе си и по-добре да я спечелите за приятел, отколкото за враг.

 

 

 

20 Февруари – 29 Февруари
Цвете: Мимоза
Характер: прекалено чувствителна, непостоянна, рязко мени настроенията си, докачлива. С нея трябва да се действа предпазливо, защото става много лоша.

 

 

01 Март – 10 Март
Цвете: Мак
Характер: ярка и общителна личност, забелязва се отдалече, дълго се помни. Тя е и дипломат, и лидер в едно, жизнерадостна и положителна.

 

 

11 Март – 20 Март
Цвете: Лилиум
Характер: мъдрост, решителност, колоритност, но и доза енигматичност. Тези жени обичат да са обожавани и обикновено точно така се случва.

 

 

Вижте още:

Каква жена си според твоите инициали

Жената се познава по червилото
 


 

Коментари към "Какво цвете е жената според рождения й ден?":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg