Какво може да ви каже за връзката ви вашият управляващ елемент

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Не е нужно да сте астрологичен фанатик, за да познавате управляващия елемент на слънчевия си знак - в края на краищата има само четири, от които да избирате.

Независимо дали сте огън, земя, въздух или воден знак, този аспект на вашата астрологична идентичност е основен. Вашият управляващ елемент може да повлияе на вашата личност, действия и дори на вашия любовен живот.

Ако сте любопитни за по-дълбоката природа на вашите романтични отношения, няма да ви навреди да се консултирате с управляващите елементи на Вашия партньор и Вашите. Разбира се, както и при всичко в областта на астрологичната съвместимост,приемете вашите открития с доза съмнение.

С други думи, някои връзки между елементите могат да бъдат по-съвместими на хартия, отколкото са в живота (и обратно), така че никоя от тези теории не трябва да се тълкува като окончателно правило.

За да разберете съвместимостта си, първо трябва да разберете кой елемент сте вие и кой е партньорът ви: Овен, Лъв и Стрелец са знаци огнени знаци; Телец, Дева и Козирог са земни знаци; Близнаци, Везни и Водолей са въздушни знаци; И Рак, Скорпион и Риби са водни знаци.

Тук ще разгледаме всеки тип елементарни двойки и ще видим какво означават те.

Ако сте с противоположни елементи ...

Това се отнася за двойките, които се състоят или от огън и въздух, или от водни и земни знаци. Тези елементи се появяват директно един срещу друг на кръга на Зодиака и са склонни да притежават много различни, ако не и напълно противоречиви, личностни черти. Това може да звучи като рецепта за бедствие, но да се запознаете с човек (ида излизате с него), който е напълно различен от вас, може да бъде освежаващо - и добре дошла почивка от специфичния начин, по който гледате на света.

Обикновено, двойките с противоположни елементи се наслаждават на предизвикателствата помежду си. Например, един земен знак ще натисне водния, да се абстрахира от чувствата си, докато водният знак принуждава земния да се отпусне.

Ако сте със съседни елементи ...

Отново може да се наложи да се консултирате с колелото на Зодиака, за да сте сигурни, че връзката ви попада в тази група, но двойките със съседните елементи включват следното: огън и земя, земя и въздух, въздух и вода, вода и огън. Тези сдвоявания на елементи се появяват един до друг върху колелото, откъдето идва и тяхното име. Като цяло, двойките в тази категория са склонни да се допълват взаимно - те не са копия, но те не са напълно в противоречие.Можете да запълните липсата или нуждата, която партньорът ви никога не е успял да удовлетвори сам (например, земният знак често осигурява заземяване и перспектива за въздушния знак).Или може би вие и вашата средна душа, се вдъхновявате помежду си чрез незначителните разлики в характерите, по начина, по който огненият знак може да внесе страст във водния знак.

Ако имате едни и същи елементи ...

Това не е толкова силно, колкото да се срещате с някой със същия знак като вас, но споделянето на елемент с партньора ви означава, че можете да видите много от себе си в него.

Вашите прилики биха могли да бъдат конфликтни точки: двойките на огнените знаци могат да загубят самообладание лесно, докато двойките на Земята могат да бъдат обсебени от най-дребните въпроси и проблеми.По същия начин може да сте свързани със споделения ви елемент. В края на краищата само един воден знак може да разбере защо сте толкова чувствителни - а въздушният знак никога няма да трябва да обяснява на друг въздушен знак защо е закъснял един час.

О, и ако проверите слънчевите си знаци и съвместимостта на елементите ви не е идеално, проверете и Вашите знаци във Венера. Като се има предвид факта, че тя управлява привличането и привързаността, разположението на тази планета обикновено е по-ясен показател за състоянието на вашия любовен живот, отколкото вашият слънчев знак.


 

Коментари към "Какво може да ви каже за връзката ви вашият управляващ елемент ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg