Какъв е мъжът в леглото според питието, което обича?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Може да ви се стори странно, но жените обръщат внимание на това, което мъжете си поръчват по време на среща. Това говори много как би могла да се развие вечерта по-късно. Съзнателно или не жените си правят изводи какво да очакват в леглото. Ето какво обикновено се крие зад неговия избор:

 

Евтино уиски
Обикновено такива мъже го поръчват само за да изглежда „готини“ и с добър вкус. Най-евтиното уиски в менюто, заедно с приказки за скъпи коли, голям апартамент и нахакано поведение... Бягайте момичета, той не е нищо повече от един самохвалко без никакво покритие. Определено няма да задоволи очакванията ви и в леглото.


Скоч
Тук вече говорим за нещо друго. Той няма намерение да се напива, но определено държи на алкохол. Ще издържи и на темпото ви в леглото, каквото и да е то, защото определено знае какво се харесва на жените. Може да е хладен и сдържан на пръв поглед, но в леглото ще бъде истински пожар. Не е нагъл, нито ще се опита да ви впечатли с глупави приказки. Той просто ще ви покаже какво може на практика.


Джин с тоник
Той не е много зрял нито в отношението към живота, нито към жените. Не очаквайте да прояви фантазия. В това преживяване няма да има чести смени на позите, нито нищо вълнуващо. Тй е традициналист, не обича експериментите и няма да ги заобича само заради вас. Определено ще бъде нещо, което няма да запомните.


Текила
Шот след шот текила си поръчват неопитните, които имат нужда от кураж, за да се развихрят и „да ви покажат какво могат“, което обикновено е нищо и половина. Ако искате да бъдете в ролята на учителка, това е вашият човек в противен случай, няма да останете доволни.


Водка
На нея залагат мъжете, които държат повече на своето удоволствие, отколкото на това, дали партньорката им ще бъде задоволена. Ако все пак се случи, ще са доволни, но за тях няма никакво значение щом са си направили кефа. Ако искате да си имате вземане-даване с любовник егоист това е вашият човек!


Бира
Този човек няма да се спре пред нищо, докато не ви доведе до оргазъм. Определено обича да си поставя рекорди в тази област. Каквато и фантазия да имате, той ще се опита да я осъществи. Винаги ще бъдете на първо място и затова определено ще се върнете да искате още.


Вино
Марково вино, джентълменско поведение, голямо внимание. Това е романтикът, но не по онзи лигав начин... Той ще ви даде нежност и разбиране и след това ще ви достави и умопомрачително удоволствие. Въпреки, че ще се придържа към стандартно поведение в леглото, ще ви хареса със сигурност.
 


 

Коментари към "Какъв е мъжът в леглото според питието, което обича?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg