Какъв е мъжът според рождения му ден?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Коя жена не би искала да е наясно с особеностите и предимствата на мъжа, по който си пада? Обвързаните мацки също не бива да отхвърлят малко ценна информация за характера на гаджето, защото понякога именно тя може да даде отговори на много въпроси, които им се въртят в главата. Е, днес ще ви дадем именно такава информация за вашия мъж. Това, което трябва да разберете, е само едно – в кой ден от седмицата е роден.

 

Понеделник

Романтичен, чувствителен, отворен към света, но и малко неуравновесен. Тези мъже носят големи сърца, но и слаба воля. Винаги са приятелски настроени, действат внимателно и дипломатично. Нуждаят се от сигурност в чувствата на партньорката си, затова понякога стават болезнено ревниви. Има обаче и един много интересен факт – както силно се влияят от чуждото мнение, така и по никакъв начин няма да ги накарате да направят нещо, което не искат! Затова първо трябва да ги убедите с думи, което, както разбрахте - няма да ви е трудно.

 

Вторник

Мъжете, родени във вторник, са адски смели, своенравни, жадни за приключения и борби. Тях и да искате, не можете да ги укротите. Те просто се влияят от импулса си на момента и това е! Понякога ще ви обиждат без причина, понякога ще ви карат да се чувствате като най-специалната жена в света. Изобщо с такъв мъж ви чакат много емоции и ако не сте готови да ги изживеете, не се захващайте с него.

 

Сряда

Тези мъже са супер комуникативни, любопитни и често имат богат списък от връзки с хора на важни постове. Притежават и забележителен нюх към бизнеса. Всичко това обикновено им носи социална и финансова стабилност. Макар да са истински чаровници, тяхното сърце не се печели лесно! Ще трябва бая да се потрудите да задържите вниманието им и постоянно да бъдете на тяхното интелектуално ниво. Но, спечелите ли доверието и уважението им, всичко ще върви значително по-лесно.

 

Четвъртък

Ако си имате мъж, роден в четвъртък, сигурно вече сте забелязали наклонността му да командори. Ако не сте, бъдете сигурни, че ще стане. Защото тези мъже обичат да държат властта в ръцете си. И няма нищо лошо често да им я давате. Те са отлични организатори и лидери, а целта им не е лична облага, а доброто на хората, на които държат. За съжаление, тези им умения носят чудесни дивиденти в дома, но не и в работата.

 

Петък

Ако един мъж е роден в петък, то задължително ще се отличава с голяма жизнерадост, чувство за естетика, приятно чувство за хумор и огромна положителна енергия. Може да направи жена си истински щастлива, но често ще поема необмислени рискове зад гърба й. Ще губи пари, а може и да й изневери, без тя никога да го разбере. Но пък, ако тя съумее съвсем леко да го кротне в тази насока, ще си има истински мъж мечта!

 

Събота

Съботните мъже са леко резервирани, леко мрачни, не общуват с когото и да е. Понякога ще ви се струва, че си живеят в собствен свят, за който вие не сте достойни. Само че има нещо, което не знаете – зад тази хладна маска стои много чувствителен и самотен човек. Покажете му, че може да разчита на вас и той ще ви се разкрие. Не го настъпвайте, защото или ще се изправи и ще ви смаже, или ще ви обърне гръб. Другото, което е важно за тях, е че те никога не престъпват правилата.

 

Неделя

Тези пичове никога не остават незабелязани! Те са много активни и с една особена енергия, която ви привлича неустоимо. Ако сте с такъв мъж, не се опитвайте да му слагате ограничения, защото той е роден за велики дела! Освен това е щедър, отговорен, честен. Всичко това е огромен плюс, заради който можете да му простите, че често се опитва да упражнява контрол над вас. Не му се сърдете, това е част от неговата същност.


Вижте още:

Що за мъж е според месеца, в който е роден?

Какъв е в любовта според зодията?
 


 

Коментари към "Какъв е мъжът според рождения му ден?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg