Какъв е твоят характер? На жена или на момиче

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Жена или момиче... Може би в характера на всяка представителка на нежния пол живее по малко и от двете същности, но коя надделява във всяка от нас? Следващите редове ще ни помогнат да разберем.

 

Това са 11 разлики между едно момиче и една жена. Може би те ще ви дадат отговор на това защо винаги привличате момченца или пък обратното – мъже, които си тежат на мястото?!

 

1. Една госпожица избухва лесно, когато е недоволна, разстроена или ядосана. Писъци, цупене, пасивна агресия, наказания - тя реагира като дете, което не е получило играчката, която е искало. Истинската жена от друга страна изразява емоциите си по-конструктивно. Тя не крие, че е била наранена или разочарована, но е достатъчно емоционално интелигентна, за да сложи картите на масата и да каже какво не й е наред.

 

2. Едно момиче гледа на себе си като на принцеса и вярва, че хората трябва да се отнасят с нея като с такава. Тя е коронована и следователно трябва да получава повече, отколкото да дава. Жената пък има стандарти, собствени ценности, на които държи, а не очаквания, които проектира върху другите хора.

 

3. Момичето използва физическата си красота като разменна валута, за да получи това, което иска от живота. Жената от своя страна осъзнава, че притежава и много други ценности. Тя залага на своите интелект, сила, способности, човечност...

 

4. Едно момиче гледа на мъжа като на нейната финансова стратегия. Жената гледа на себе си като на своята финансова стратегия. Тя планира как да бъде финансово независима. И не че не иска до себе си амбициозен и финансово стабилен партньор, но работата е там, че за нея това е бонус, а не изискване.

 

5. Момичето се вглежда в това, което й липсва. То се конкурира, интригантства и е готово дори да стъпче „завистниците“ по пътя си, за да си осигури партньор или други ресурси за съществуване. Истинската жена от своя страна помага на другите жени. Тя знае, че за нея има предостатъчно и винаги избира главния път, а не този на подмолните игри.

 

6. Едно момиче не се занимава с домакинска работа и е гордо от факта, че не може да чисти и да готви! Жената разбира, че да си домакиня не е задължение, а начин да се грижиш за себе си и за другите около себе си. Тя също така разбира, че ако иска да има семейство, умението да създава уют е важно.

 

7. Момичето иска внимание, а жената уважение. Едно момиче има нужда да бъде обожавано от мнозина, а жената копнее за любовта само на един, специален човек.

 

8. Едно момиче не уважава тялото си, а го мисли за даденост. То пази скъпи бижута, дрехи, чанти, обувки... А жената пази на първо място здравето си.

 

9. Жената инвестира времето си в неща, които ще я превърнат в човека, който иска да бъде. Тя осмисля и преосмисля ценностите си, тя е последователна в преследването на мечтите си. Момичето пък няма установени ценности. То не знае какво иска, няма морален компас и следователно е непоследователно. След като прекарате време с него, се чувствате изтощени. Моментите в компанията на жена пък ви карат да се чувствате обогатени. Защото тя ви зарежда със страст за живот!

 

10. Висок, богат, популярен, да се облича с готини дрехи... Момичето си изгражда повърхностен образ за нейният мъж-мечта. Жената има предвид външните качества, защото те показват уважението, което мъжът има към себе си, но за нея те не са определящи. Тя поставя приоритет на нравствените характеристики. Интелигентен, мил, емоционално зрял... Такъв мъж би заинтригувал една истинска жена.

 

11. Едно момиче играе игрички. Една жена не! Ако всички изброени неща до тук са малко или много относителни, то по този критерий със сигурност можете да познаете истинската жена. Защото истинската жена, държи на истинските отношения!  

 

Вижте още: 

Какъв е твоят характер? Мъжествен или женствен

Какъв е твоят характер според зодията?


 

Коментари към "Какъв е твоят характер? На жена или на момиче":
Най-четени
Изследователите откриват, че споделянето на леглото с домашен любимец подобрява съня и чувството за сигурност Изследователите...

Имате ли проблеми със съня? А...

12:23 | 10-11-19| Виж цялата статия
 
10 начина да засилите позитивните вибрации в дома си 10 начина да засилите...

Положителна ли е енергията в...

18:19 | 10-15-19| Виж цялата статия
 
Какво представлява есенното безпокойство и какво го причинява. Как да го преборим Част 1 Какво представлява...

Има ли обективна причина за...

13:07 | 10-16-19| Виж цялата статия
 
Потите се много? Защо някои се потят повече, отколкото други Потите се много?...

Кога и защо се потим повече:

15:30 | 10-18-19| Виж цялата статия
 
7 ритуала на грижи към себе си за силно чувствителни хора 7 ритуала на грижи...

Какви са признаците на...

14:06 | 10-22-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
Най-добрите алтернативи на сухия шампоан Най-добрите...

Вижте кои са те!

12:30 | 10-10-19| алтернатив...
 
Невероятно лесни начини за борба с разширени паякообразни вени Невероятно лесни...

Как лесно да предотвратим и...

14:30 | 10-10-19| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg