Какъв тип гадже ще бъде той, според зодията му. Част ІІ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Рак

Гаджето Рак е предопределено да  промени това, което сте свикнали да получавате във връзките .

Ако търсите любов, която е по-дълбока, отколкото вероятно сте очаквали и лоялност, която никога не трябва да поставяте под въпрос, открийте себе си като човек на рака.

Това няма да е приятелят, който ще те остави у дома, когато си разстроена, за да отиде в бара с момчетата.

Съботите са посветени на приятелката, що се отнася до рака. Те са семейно ориентирани и надеждни хора, така че ако търсите съпружески отношения, това е човекът за вас.

Може да  се шокирате, че вашият приятел може да е по-емоционален от вас, но това е напълно възможно с Рака.Ако не можете да се справите с малко повече емоции у партньора си, за добро или лошо, това вероятно ще ви дойде твърде много.

Зодия Дева

Ако искате приятел, който не е глупав, Девата е перфектното съвпадение за вас. Те казват това, което мислят и мислят това, което казват.

 

Забравете за игри на ума, или други тенденции, които мъжете използват на срещи в днешно време.

Девата ще бъде откровена относно това как те се чувства по отношение на вас и това, което иска. Това може да бъде повече от освежаващо.

Девата работи усилено и се нуждае от вашата подкрепа. Ако не можете редовно да оценявате шофирането и постиженията на приятеля си, може да не сте достатъчни за гадже на този знак.

Но ако можете да бъдете неговият главен поддръжник и да окуражите работа му, той ще ви оцени подобаващо.

Съвършенството, съвършенството и пак съвършенството е задължително за Девата. Те са перфекционисти и не само по начина, по който гледат на себе си, но и на партньорите си.

Бъдете готови да се придържате към висок стандарт, дори ако става дума да поддържате спалнята и кухнята си чисти. Ако сте склонни да бъдете разхвърлян човек, може често да се карате един с друг като луди.

Стрелец

Ако започнете да се срещате Стрелец, то определено няма да бъде като всяка друга връзка, която сте имали преди.

Той ще бъде по-зрял и ще гледа на връзката ви като на „нещо голямо”. Те не губят времето си, ако не могат да видят взаимоотношения, които ще проработят в бъдеще и ще бъдат откровени и честни с вас за това.

Ако положителността и оптимизмът са нещо, от което се нуждаете в приятеля си, Стрелецът е точно за вас.

Стрелците винаги виждат  чашата наполовина пълна, а това отношение към живота обикновено води до велики неща. Гаджето Стрелец определено може да превърне лошия ден в нещо положително.

Тъй като винаги гледат на живота от по-глобалната му страна, понякога се борят с търпението.

Може да се наложи да напомните на приятеля си Стрелец, че не трябва да се прибързва с връзката ви, защото е в природата им  да се опитат да ускорят нещата.

Водолей

Уморихте ли се всичките ви (бивши) гаджета да се интересуват само от себе си?

Ако е така, намерете за себе си човек - зодия Водолей.

Те са природни хуманисти, винаги се грижат за хората около себе си и вас, и за света като цяло. Не знам какво мислите, но често е доста трудно да се намери такова качество в един човек.

Водолеите са известни също и с това, че са природно надарени с комуникативни умения и са общителни.

Няма нищо по-лошо от това да имаш приятел, който не може да разбере как се чувства в отношенията си с теб и да говори за това, така че какво облекчение, че Водолея може.

За съжаление, за този знак се знае, че е непостоянен, особено във връзките. Единия ден ти си най-доброто нещо, което някога им се е случило, а на следващия ден  мислят, че трябва да се виждаш и с други хора. Това определено може да предизвика известно безпокойство и може да бъде рецепта за разбито сърце, така че бъдете внимателни, когато се влюбвате във Водолей.

Риби

Повърхностно погледнато, Рибите имат тонове невероятни качества за връзка.

Те са страстни, лоялни, отдадени и търсят любов.

Трудно е да срещнете Риби и да не се заинтересувате автоматично от тях. Няма нищо на пръв поглед, което да ви отблъсне.

Те знаят, че не са много сложни, и нека да бъдем реалисти: Всеки може да оцени малко простота пред един наистина сложен човек. Малките неща ги правят също толкова щастливи, колкото някой голям жест.

Все пак Рибите са мечтатели.Това рефлектира в мисленето им, че тревата е по-зелена от другата страна ичесто се разделят с някой страхотен с идеята, че ще намерят нещо по-добро. Един ден може да ви изглежда, че всичко върви добре и после разбирате, че мислят как някой друг ще бъде по-добър за тях.

Лъв

Връзката с класически Лъв в продължение на години ми даде един близък и личен поглед към това как едно гадже с тази зодия процедира и аз бих се поколебала да се върна назад. Но за всеки си има някой.

Лъвовете са изключително покровителствени приятели.

Забрави за гадже, което не се интересува от онзи тип в бара, който те напада. Един лъв няма да се страхува да се изправи пред човека, който те притеснява и да те защити.

Те също са изключително устремени във всичко, което правят. След като си поставят цел, забравете за всичко, което се изправя на пътя им.

Ако тръгнете с Лъв, бъдете готови той да е водещия във всичко. Те се стремят да бъдат душата на партито и няма да се поколебаят да ви пратят в ъгъла ако ги отдалечавате от това.Лъвовете са изключително уверени в себе си и понякога доста самонадеяни. Ако не можете да се справите с гадже, което мисли, че удряте джакпота с човек като него, най-добре е да продължите да го гледате отстрани.


 

Коментари към "Какъв тип гадже ще бъде той, според зодията му. Част ІІ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg