Как бихте искали да се чувства бившият ви след раздялата, въз основа на зодията ви, Част 2

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Независимо дали се надявате, че ще умрат в пожар или искате да тънат във вечна самота, всеки има някаква представа за това, какво се надява да се случи на бившия им след раздялата .

Това, което искаме да се случи с нашите бивши обикновено е знак за това как ние се надяваме, че ще се чувстват идва от убеждението, че те не чувстват нищо ... защото ако го чувстваха, как може изобщо да ни оставят?

Ето как се надявате бившият ви да се почувства след раздяла, въз основа на вашия зодиакален знак.

Везни - Ако не им липсвате вие, ще им липсват всичките им вещи.

Защото няма никакъв начин да им върнете нещата обратно. Всъщност вие ще ги блокирате във всяка форма на социални медии, така че те дори няма да имат дръзновението да си ги поискат.

Вие сте Везни - знака за партньорство и третирате всяка връзка като брак. Какво се случва, когато браковете се провалят? Вие наследявате половината от вещите им. Това е най-малкото, което могат да направят, за да уравновесят поне нещо.

Скорпион - Съжаление за деня, в който са родени.

Скорпионите не обичат отхвърлянето.

Те не приемат любезно да им се каже – майната ти, дори ако зарязването е покрито с мед. По принцип, ако бившият ще ви зарязва, първо би трябвало да промени всички свои пароли и да ви блокира във всичките социални медии, защото ще направите мисия на живота си  да унищожите всякакви шансове, които имат за бъдещо щастие.

О, и  по-добре дори да не помислят за запознанства с някой друг. Ще откриете новата им любов, в микробус до дома им, позициониран като информатор на ЦРУ, който ще им каже, че се срещат с един убиец.

Стрелец - ревността на живота ви.

Стрелците най-вероятно ще реагират на раздяла, като резервират пътуване до Карибите, като че ли винаги са копнели да бъдат свободни.Вие правите това, защото макар и малко, вероятно сте били, и също така защото винаги е хубаво да  отнемеш чувството на превъзходство от някого, когато той смята, че е бил този, който е нещастен.

Козирог - Сякаш сте разочаровали родителите им.

Бяхте перфектният партньор: стабилен, богат (или скоро щяхте да бъдете), надежден и обичан от родителите.

Но сега вие се обръщате към тези родители, преди бившият ви даже да има шанс да го направи и им благодарите, че са ви приветствали в живота си и изразявате съжалението си, че връзката не е проработила. Така че родителите на бившата ти се питат цял живот: "Каквото и да се е случило между вас? Как можа да я пуснеш? "

Водолей - Чудите се защо се разпада животът им.

Водолея, разбира се, отвън изглежда емоционално недокоснат и дори малко хладен и събран.

Но отвътре, умът ви е посветен на отмъщението, изпълнен с идеи как тайно да съсипете живота на бившия си.

Ще намерите начин  бившите ви никога да не го открият. Но скоро ще осъзнаят, че низът от случки с  лош късмет започва, когато те напуснат, и ще дойдат да пълзят обратно, просейки.

Риби - надявате се, че те се чувстват ужасно без вас.

Рибите не биха си поплюли да фалшифицират нараняване, или да скочат пред таксито, ако се случи да видят бившата си на път за работа.

В това няма смисъл, но тъй като Рибите не могат да устоят на някой, който е отчаяно нуждаещ се, те мислят, че останалата част от света работи по същия начин.

Колкото по-жалки изглеждате, толкова по-бързо ще ги накарате да се върнат при вас.


 

Коментари към "Как бихте искали да се чувства бившият ви след раздялата, въз основа на зодията ви, Част 2":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg