Как Вашият зодиакален знак ви помага да разберете сексуалнитe си желания

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Сексът е сложен. Това е процес, който може да отнеме много опити и грешки. Ако не друго, астрологията може да ни помогне заедно в нашето проучване, ние щастливо насочваме поглед към небето.

Както някои вече знаят, Венера и Марс могат да ви помогнат да разберете поведението си  в романтичните и сексуални отношения. Вашият Марс  дори може да ви даде известна яснота за това, какво ви харесва в леглото. Но небесното тяло, което наистина ще ви определи като сексуално същество, е Ерос, един от най-големите астероиди в астрологията.

Кръстен на гръцкия бог на любовта, Ерос достойно разкрива вашите еротични наклонности. Мястото му в рождената ви графика разкрива, как се отнасяте към вашите любовници, как искате те да се отнасят с вас и показва вашите лични особености, които се появяват само между чаршафите.По-просто казано, Ерос може да ви помогне да разберете какво точно ви възбужда.

Например, ако Ерос при вас е в Рак,воден знак известен със своята склонност да чувствате нещата дълбоко, подсказва, че желаете интимност и емоционална връзка с партньора си.

Може да предпочитате дългосрочни взаимоотношения вместо случайни запознанства или случайни закачки. И, след като връзката ви е достатъчно сериозна, вие ще искате да споделите вашия дом с партньора си (съжителството е от ключово значение за Рака).

За разлика от това, някой с Ерос в Стрелец  вероятно ще е по-игрив в леглото, въпреки че страстта все още играе важна роля и за него. С този астероид (Ерос), поставен в огнен знак, можете да заложите, че този човек го обича горещо и тежко  - и може да се изнервя, ако нещата се разхладят.

Както при всяка друга точка в рождената ви таблица, можете да прочетете много неща за  вашия Ерос - както и за много по-малко известни небесни тела, които могат да бъдат много информативни.Но никога не забравяйте и не пропускайте цялата картина, която рисува вашата таблица, когато става въпрос за сексуалния ви живот. Не забравяйте да вземете предвид  Луната, Венера и Марс, докато проучвате вашата идентичност в Ерос. Освен това, когато разглеждате всички тези знаци заедно, те могат да добавят към общата картина, не само за сексуалния ви живот.


 

Коментари към "Как Вашият зодиакален знак ви помага да разберете сексуалнитe си желания":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg