Как да бъдеш достойна половинка във връзката си?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Всички ние знаем за поне няколко примера как момиче, което си хваща приятел, тотално се променя. Сякаш губи своята индивидуалност и прави само това, което той би искал да прави. И всички ние знаем колко дразнещо е подобно поведение и как ни се иска да й ударим един шамар, та да слезе на земята.

 

Но пък от друга страна ние също не сме застраховани от подобна ситуация! Дори малко са тези, на които им се е разминавала. Как да останем достойна половинка, а не безхарактерно същество, робуващо на нечии основателни и неоснователни желания?

 

Първо и много важно нещо е да не забравяме за приятелите си! Масова грешка, която влюбените жени правят. Гледат всяка свободна секунда да прекарат с гаджето, не осъзнавайки, че това руши социалния им живот. Който пък е изключително важен за личната хармония на всеки човек.

 

Следва времето за себе си. Няма жена, която да не се нуждае от него! Дали ще ходим на пазар, дали ще лакираме ноктите си, или ще си четем списание – все едно! Важното е да си имаме минути, които са си само наши и през които не ни се налага да се съобразяваме с никого.

 

Има един много хубав трик, който ще улесни всяко момиче – да си направим обща компания. С нашите и неговите приятели. Не винаги се получава, но си струва да опитаме. Защото така прекарваме достатъчно време и с гаджето, и с приятелите си, а и по-лесно се сближаваме с неговите.

 

И за финал идва най-важното. Нека бъдем себе си. Имам една позната, която се влюби до ушите в страшно капризен мъж. Тя беше руса, той предпочитал брюнетки. Тя обичаше да излиза вечер, ама той искал „сериозна жена“. Тя обожаваше приятелките си, но според него до една не стрували. Резултатът – тя се превърна в чернокоса, кротка домакиня, без никакъв социален живот. Но най-лошото беше, че няколко месеца след това той я заряза. Класика, нали!

 

Изводът е ясен – няма лошо да правиш компромиси, за да върви връзката ти добре. Но никога едностранно и винаги в рамките на собствените ти принципи. И, ако решиш да се променяш, направи го, защото ти искаш. А не, защото някой друг би те харесал повече така. В противен случай, на края не само ще плачеш, но и няма да има кой да ти избърше сълзите.


Вижте още:

Как да станеш жена, която нито един мъж да не иска да напусне?

Как жените прецакват връзките си?
 


 

Коментари към "Как да бъдеш достойна половинка във връзката си?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg