Как да върнем красотата и блясъка на кожата лесно и бързо?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Лятото може и да отминава, но слънчевите емоции не спират да взимат връх в настроението ни. Излишно е да казваме, че септември е специален месец. Всички сме отпочинали, заредени с позитивна енергия и незабравими летни спомени. Но дали кожата ни сподeля нашето усещане?


Излагането на слънчеви лъчи не само води до промени в цвета на кожата и ни дарява с бленуван шоколадов тен, но и отнема от нейната хидратация. Нека си признаем – не е приятно, когато видим кожата ни да се лющи.


Дори и да сме спазвали летен минимум, който диетолозите ежедневно ни препоръчват, от 2 - 2,5 литра вода на ден /или 40 мл. на килограм телесна маса/, то шансът да сме загубили приятната мекота на кожата си и естественото й младежко излъчване е голям.


За съжаление, не винаги ни остава време за превантивни мерки в летните месеци. А да се опитваме да компенсираме, като поемаме повече от необходимото количество вода, е наистина опасно за организма.


Имаме ли бързо и дълготрайно решение на този неприятен проблем? За щастие – да!


Нека ви споделим за Шуслеровите соли. И по-специално за Шуслерова сол №1 Калциум флуоратум и Шуслерова сол № 8 Натриум хлоратум.


Излишъкът на сол №1 в организма ни може да доведе до сериозна промяна в еластичността на кожата. Липсата на тази сол често е свързвана с адаптацията на организма към температурните изменения на времето. Например, когато сме в помещение или автомобил с климатик и се озовем насред горещия пясък на плажа, организмът ни бързо поглъща наличната му сол. Но приемът на Калциум флуоратум повишава еластичността на съединителната тъкан на организма и предотвратява измененията й, водещи до целулит, бръчки и стрии.


Шуслерова сол №8 отговаря за правилното разпределение на течности в организма ни. Тази сол - Натриум хлоратум, регулира баланса на телесните течности в организма и е подходяща при проблеми със стомашно-чревния тракт, като обезводняване и повръщане.


Комбинацията от Шуслерова сол №1 и Шуслерова сол №8 е изключително подходяща за стимулиране на процесите на хидратация в дермата.


С първата електронна книга, посветена на Шуслеровите соли, ви предлагаме още много решения за справяне с възможните неразположения по време и след почивка. Книгата можете да изтеглите от ТУК напълно безплатно! В нея ще намерите съвети и комбинации, с които да се погрижите за себе си и цялото семейство.


За тези, които имат нужда от повече и допълнителна информация, моля, попитайте на www.facebook.com/schusslersalts.bg.
 


 

Коментари към "Как да върнем красотата и блясъка на кожата лесно и бързо?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg