Как да говориш с него за секс?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Трудно ни е да говорим за секс. Не само заради темата, но и заради думите, които трябва да употребяваме (пенис, вагина, тестиси…). Още от малки те са ни наложени като „лоши“. Но пък от друга страна, общуването на такова интимно ниво е не само полезно, но и задължително за партньорите. Защото всичко в леглото трябва да е наред! Но как да подходим към тези деликатни въпроси?

 

На първо място, изберете подходящата обстановка. Примерно на чаша вино, когато сте гушнати на дивана или по време на вечерна разходка. Но първата успешна стъпка към започването на разговора е разрешението на вашия партньор. Добре е да започнете с нещо от рода на: „Малко се притеснявам от тези теми, но отношенията ми с теб са по-важни и бих искала да поговорим за това. Имаш ли нещо против?

 

В момента, в който той се съгласи, нещата стават по-лесни. Ако откаже, обаче, в никакъв случай не го притискайте! Изчакайте да стане готов за такъв разговор. Следващата стъпка е да повдигнете темата. Изразете се крайно ясно! Не хъмкайте и мънкайте, защото така само правите ситуацията още по-неловка. Направете така, че да започнете с положителното. „Много ми харесва, когато ми правиш еди-какво си и би ми било безкрайно приятно, ако правиш и еди-какво си.“

 

Важно е да говорите в първо лице! Например „Бих искала да правя секс на плажа“ а не „Ние трябва да пробваме секс на открито.“ С втория вариант един вид наслагвате очаквания или усещане за натрапване и нищо чудно той да ви отблъсне.

 

Бъдете конкретни. Назовавайте проблема и желанията си ясно, за да може той да ви разбере. Жените често забравяме, че господата не четат мисли. След това разкрийте ваша сексуална фантазия, това ще го накара тотално да се отпусне и дори и той да сподели нещо подобно с вас. След като това се случи, вие ще можете да разговаряте за всичко, свързано със секс, а и не само.

 

И накрая, нека се върнем в началото. Инициирайте разговора навреме! Колкото повече отлагате, толкова по-трудно ще става, а сексът ще си стои не толкова удовлетворяващ. Забравете за срама или по-скоро – не му позволявайте да съсипе връзката ви.

 

Вижте още:

Най-горещите сексуални фантазии на жените

Топ 7 на най-горещите мъжки секс фантазии


 


 

Коментари към "Как да говориш с него за секс?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg